Η Έβερτον φλερτάρει με τον Μπρόμπεϊ του Άγιαξ

Η Έβερτον φλερτάρει με τον Μπρόμπεϊ του Άγιαξ

Σύμφωνα με το SkySports, η Έβερτον επιθυμεί να κάνει δικό της τον 21χρονο Ολλανδό επιθετικό Μπράιαν Μπρόμπεϊ του Άγιαξ.

Ο 20χρονος επιθετικός από τον Ιανουάριο του 2022 που επέστρεψε στον ολλανδικό σύλλογο έπειτα από ένα αποτυχημένο σύντομο πέρασμα από τη Λειψία (9 συμμετοχές, 0 γκολ), σκοράρει κατά ριπάς και σε 43 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει 20 γκολ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Άγιαξ το περασμένο καλοκαίρι πλήρωσε 17 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό του και να υπογράψει μαζί του πενταετές συμβόλαιο.

Τώρα, η Εβερτον ενδιαφέρεται για τον παίκτη και θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον αποκτήσει.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τους «γλεντάνε» οι Σενεγαλέζοι: Επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους «γλεντάνε» οι Σενεγαλέζοι: Επιδεικνύουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κι ας μην τους αναγνωρίζει η CAF ως θριαμβευτές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υπόθεση έχει μεταφερθεί στο CAS με επίσημη έφεση και οι Σενεγαλέζοι επέδειξαν στο γήπεδο το τρόπαιο από την επιτυχία τους στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ακόμα κι αν δεν αναγνωρίζονται ως κάτοχοι!