Ποτσετίνο για Ντέλε Άλι: «Ήταν επώδυνο να βλέπεις τη συνέντευξή του»

Ποτσετίνο για Ντέλε Άλι: «Ήταν επώδυνο να βλέπεις τη συνέντευξή του»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις του Ντέλε Άλι τονίζοντας ότι ήταν επώδυνες για εκείνον.

Δίχως αμφιβολία ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο είναι ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζει καλά τον Ντέλε Άλι αφού έχουν συνεργαστεί στην Τότεναμ.

Ο Αργεντινός σε συνέντευξη που παραχώρησε ρωτήθηκε για όσα αποκάλυψε ο Βρετανός και τόνισε ότι ήταν επώδυνο για εκείνον να τα παρακολουθεί.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Σαν ποδοσφαιριστής ήταν εξαιρετικός, σαν άνθρωπος έχει μεγάλη καρδιά. Φυσικά και έχουμε επαφή. Μετά τα παιχνίδια στις ΗΠΑ ελπίζω να τον δω στον Λονδίνο και να τον κάνω μια μεγάλη αγκαλιά.

Πάντα είναι δύσκολο όταν αγαπάς έναν άνθρωπο, αλλά το να βλέπεις μια συνέντευξη σαν αυτή ήταν επώδυνο. Είναι όμως δυνατός, ένας απίστευτος τύπος και είμαι σίγουρος ότι θα βγει πιο δυνατός".

 
sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

 «Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο για το φαβορί – Μαρόκο και Ιαπωνία είναι πολύ καλές ομάδες»

«Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο για το φαβορί – Μαρόκο και Ιαπωνία είναι πολύ καλές ομάδες»

Στον SuperSport 104, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας 29ης Μαΐου για το ένθετο του Μουντιάλ.