Πόλυς Χαραλάμπους

Η Ραπίντ Βουκουρεστίου, βάσει τουλάχιστον όσων διαρρέουν, είναι η ομάδα που έκανε την ψηλότερη προσφορά (μέχρι στιγμής) για τον Γιάννη Πίττα. Χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ποσό ύψους 600 χιλιάδων ευρώ…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στον Απόλλωνα, στις αρχές του καλοκαιριού, έβγαζαν προς τα έξω ότι κοστολογούσαν τον 27χρονο διεθνή άσο, γύρω στο 1 εκατομμύριο.

Έχει λεχθεί κατά κόρον, τους τελευταίους δυο μήνες, ότι τόσο οι διαχειριστές της ομάδας, όσο κι ο Πίττας, θεωρούν ότι το φετινό καλοκαίρι, είναι η καταλληλότερη στιγμή, να κάμει το βήμα για ομάδα του εξωτερικού…

Όπως εξελίσσεται το σίριαλ, αν οι Ρουμάνοι της Ραπίντ ή άλλη ομάδα, προσφέρουν ένα ποσό λίγο πιο κάτω από το εκατομμύριο, τότε η διοίκηση του Απόλλωνα, θα δυσκολευτεί να πει «όχι»…

*Κάναμε σχόλιο και χθες ραδιοφωνικά, θα το επαναλάβουμε διαδικτυακά. Ίσως θα είναι καλύτερα ο Γιάννης Πίττας, να προβληματιστεί σοβαρά για το σενάριο να πάει σε μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Στην περίπτωση βεβαίως, που προκύψει οικονομική πρόταση που θα ικανοποιεί τον Νίκο Κίρζη και τους συνεργάτες του.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ούτε τηλεφώνημα στον Σωφρόνη… -ThemaSports
14/05 @ 12:43

Ούτε τηλεφώνημα στον Σωφρόνη…

Εδώ και μερικές εβδομάδες, κυκλοφορεί ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα είναι ο διάδοχος του Ματσίν. Ο τελευταίος έχει αποχαιρετήσει τους παίχτες, περιμένει να του το πει ο Κίρζης ή κάποιος στενός του συνεργάτης, ότι δεν θα… διαβεί ξανά τις πύλες του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι.

Οριστική ΑΠΟΦΑΣΗ για Ματσίν - Αποχαιρέτησε και τους παίκτες...-ThemaSports
14/05 @ 11:36

Οριστική ΑΠΟΦΑΣΗ για Ματσίν - Αποχαιρέτησε και τους παίκτες...

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση για απομάκρυνση του Πάμπλο Ματσίν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Το μέλλον του Βαλμπουενά και τα σενάρια διαδοχής του Ματσίν… -ThemaSports
14/05 @ 10:32

Το μέλλον του Βαλμπουενά και τα σενάρια διαδοχής του Ματσίν…

Την χθεσινή ανάρτηση του Βαλμπουενά, μερικοί την εξέλαβαν ως μια κίνηση που φωτογραφίζει την παραμονή του στο κυανόλευκο «λιμάνι» για δεύτερη σεζόν. Βάσει της πληροφόρησης που έχει η ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί η γνώμη του νέου προπονητή, για το μέλλον του Γάλλου σταρ.

Βαλμπουενά: Ένδειξη παραμονής; -ThemaSports
13/05 @ 14:10

Βαλμπουενά: Ένδειξη παραμονής;

Ανάρτηση από τον Ματιέ Βαλμπουενά, με αφορμή το τέλος της σεζόν.

Μήνυμα από Βαλμπουενά: «Ζήσαμε μια δύσκολη σεζόν - Πάμε Απόλλων»-ThemaSports
13/05 @ 14:01

Μήνυμα από Βαλμπουενά: «Ζήσαμε μια δύσκολη σεζόν - Πάμε Απόλλων»

Ανάρτηση από τον Ματιέ Βαλμπουενά, με αφορμή το τέλος της σεζόν.

Απόλλων: Ορίστηκε Έκτακτη Συνέλευση-ThemaSports
13/05 @ 10:06

Απόλλων: Ορίστηκε Έκτακτη Συνέλευση

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση και Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση, την Τετάρτη 22 Μαΐου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ