Πόλυς Χαραλάμπους

Οριστικοποιήθηκε χθες ότι στη νέα αγωνιστική περίοδο, δεν θα χρησιμοποιείται ως έδρα το Τσίρειο, από ομάδα πρώτης κατηγορίας. Η Καρμιώτισσα επέλεξε να πηγαίνει στο Παφιακό, λόγω σαφώς χαμηλότερου κόστους, σε σχέση με το Στάδιο της Λεμεσού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αξιοσημείωτο ότι οι διαχειριστές του Τσιρείου (ΔΣ του ΓΣΟ) είχαν κάμει πρόταση για σημαντική μείωση του κόστους χρήσης ανα παιχνίδι. Την περασμένη σεζόν, για τα νυχτερινά ματς, οι «Πορτοκαλί» των Πάνω Πολεμιδιών, πλήρωναν ένα ποσό πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, φέρουν στελέχη του ΔΣ του ΓΣΟ, να κάνουν σκέψεις να προσφύγουν στο Δικαστήριο, σε περίπτωση που οι διαχειριστές της Καρμιώτισσας, δεν τους καταβάλουν ένα ποσό γύρω στις 80 χιλιάδες ευρώ. Η "Καρμιό" έπαιζε στο Τσίρειο, τους τελευταίους 5-6 μήνες της περασμένης σεζόν. 

Τα τελευταία 24ωρα διεξάγονται επαφές με εκπροσώπους του Ρώσου επιχειρηματία που είναι ιδιοκτήτης της Κρασάβα FC που εδρεύει στον Ύψωνα. Πληροφορίες φέρουν τους διοικούντες τον ΓΣΟ, να του πρότειναν να ενοικιάζει το Τσίρειο, για ένα ποσό κάτω από τις 5 χιλιάδες ευρώ ανα παιχνίδι.

Τις τελευταίες 2-3 μέρες, πληροφορίες φέρουν την Κρασάβα, να προσανατολίζεται να επιλέξει για έδρα το ΓΣΖ Λάρνακας. Προπονητής της ομάδας, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, είναι ο πρώην διεθνής άσος Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής-ThemaSports
12/05 @ 18:24

Στο τιμ της Καρμιώτισσας ο Μερκής

Ο Γιώργος Μερκής συμφώνησε με τον πρόεδρο της Καρμιώτισσας, Σταύρο Δημοσθένους και στη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025) θα αποτελεί μέλος της προπονητικής ομάδας των Ακαδημιών.

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
10/05 @ 12:35

Συγχαρητήρια σε Βιολάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Αμερικανική Ακαδημία συγχαίρει τον μαθητή της, Αντρέα Βιολάρη για το ντεμπούτο του στην Α’ κατηγορία με την Καρμιώτισσα.

Το έριξε στο τραγούδι ο Σταύρος Δημοσθένους - «Παιδί της νύχτας μια ζωή...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
09/05 @ 08:22

Το έριξε στο τραγούδι ο Σταύρος Δημοσθένους - «Παιδί της νύχτας μια ζωή...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη δεξίωση της διοίκησης της Καρμιώτισσας δεν άργησε η στιγμή που ο πρόεδρος της ομάδας Σταύρος Δημοσθένους το έριξε στο τραγούδι.

Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε «Μάτια βουρκωμένα» ο Αζάς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 21:33

Πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε «Μάτια βουρκωμένα» ο Αζάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έδειξε τις φωνητικές του ικανότητες τραγουδώντας το «Μάτια βουρκωμένα» ο εκπρόσωπος Τύπου της Καρμιώτισσας Ανδρέας Αζάς.

ΔΕΛΕΑΡ για πώληση Ντούμπια!-ThemaSports
08/05 @ 20:58

ΔΕΛΕΑΡ για πώληση Ντούμπια!

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ντούμπια από την Καρμιώτισσα με μεταγραφή που θα φέρει χρήμα στα ταμεία της ομάδας των Πάνω Πολεμιδιών.

Τους δεξιώθηκε η διοίκηση της Καρμιώτισσας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
08/05 @ 20:24

Τους δεξιώθηκε η διοίκηση της Καρμιώτισσας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η διοίκηση της Καρμιώτισσας δεξιώθηκε την ομάδας στην ταβέρνα το Απάχικο στην πλατεία Ηρώων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ