Γεμίζει ξανά το «Ηλίας Πούλλος»
Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των υποχρεώσεων για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, εντός των ημερών έχουν ξανά υποχρεώσεις και ακολούθως θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής στο ΗΛΙΑΣ ΠΟΥΛΛΟΣ.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του FootMercato, Σάντι Αουνά, η Παρί Σεν Ζερμέν πιέζει τον Χάρι Κέιν προκειμένου να πει το "ναι" στην πρόταση της και να γίνει κάτοικος της γαλλικής πρωτεύουσας.
Αν αυτό επιτευχθεί, θα κατατεθεί άμεσα και επίσημη πρόταση στην Τότεναμ. Παράλληλα, προχωρούν οι διαπραγματεύσεις και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η δεύτερη επιλογή για τους Γάλλους.
Πάντως, ο Κέιν ακολουθήσε κανονίκα την Τότεναμ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ από μέρα σε μέρα αναμένεται να κατατεθεί νέα πρόταση για την αγορά του και από την Μπάγερν.
🚨⚪️🔵🏴 #PL |
— Santi Aouna (@Santi_J_FM) July 17, 2023
◉ En coulisses, le PSG continue de pousser pour trouver un accord contractuel avec Harry Kane.
◉ S'ils y parviennent, Paris formulera une offre jugée "difficilement refusable" à Tottenham.
◉ En parallèle, Paris a activé des plans B dont Vlahovic.… pic.twitter.com/aGtNl7Mw2Z
Πηγή: sport24.gr