Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για ματσάρα Απόλλων-ΠΑΟΚ
Δεν τα κατάφερε τελικά ο ΠΑΟΚ απόψε στις Βρυξέλλες, αφού ηττήθηκε από την Άντερλεχτ με 3-2 και αποκλείστηκε με δύο ήττες από το Europa League.




Επτά σχεδόν μήνες μετά τη μετακόμισή του στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν, ο Γιαν Ζόμερ ετοιμάζεται να φύγει.
Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 34χρονος Ελβετός συμφώνησε σε προσωπικούς όρους με την Ίντερ και το μόνο που μένει είναι οι νερατζούρι να διαπραγματευτούν με τους Βαυαρούς για το ποσό της μεταγραφής του.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, όμως η Μπάγερν δεν καίγεται να τον κρατήσει. Στο δεύτερο μισό της σεζόν που αγωνίστηκε με τους πρωταθλητές Γερμανίας κατέγραψε 25 συμμετοχές και κράτησε ανέπαφη την εστία του τις 8.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις