Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Το πρώτο στάδιο ολοκληρώθηκε στις Πλάτρες εκεί όπου μας φιλοξένησε η Property Gallery την οποία ευχαριστούμε όπως και τον ιδιοκτήτη της Πάνος Γεωργάκης που είναι μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας», είπε και συνέχισε.

Για τον Γιούρτσεβιτς και τη Σλοβακία: «Δευτέρα πρωί θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσουμε για τη Σλοβακία. Προσδοκούμε να δικαιώσει τις συστάσεις που τον συνοδεύουν ο Γιούρτσεβιτς είναι υποσχόμενος αριστερός μπακ. Από εκεί και πέρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο για όλους».

Για τους Μπα και Γιόστεν: «Δεν ήταν επιτυχής η μεταξύ μας συνεργασία και αποχωρεί. Ο Γιόστεν διατηρεί συμβόλαιο και απουσιάζει με άδεια της ομάδας και αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται…».

Για τα φιλικά: «Τα φιλικά μας στη Σλοβακία θα ανακοινωθούν το απόγευμα. Πέραν από αυτό με την Πάφος FC. Μεταξύ 10-12 Αυγούστου θα έχουμε φιλικό και με τη Δόξα και θα επιδιώξουμε να προγραμματίσουμε κι άλλο για καλύτερη ομοιογένεια της ομάδας και με τη νέα σεζόν θα επανέλθει εκεί που τις αρμόζει η ομάδα».

Αν είναι ευχαριστημένοι στον Απόλλωνα από τις μεταγραφές: «Αυτή την απάντηση θα σας τη δώσω τον ερχόμενο Μάιο. Οι κ.κ. Παπαϊωάννου και Αντόνε έχουν δει σίγουρα κάτι σε όσους παίκτες αποκτήθηκαν και καθρέφτης είναι το γήπεδο για όλους».

Για τις επαφές που γίνονται για απόκτηση τερματοφύλακα και ακραίων επιθετικών: «Θα περιμένουμε. Θα πάρει κάποιο χρόνο. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις και αυτό δεν σημαίνει πως είναι γνωστά ονόματα σε εμάς και όταν γίνουν αυτά που πρέπει θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

Για τον Αττίλα Σάλαϊ: «Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι θα γίνει… Όταν προκύψει κάτι ο πρώτος που θα ικανοποιηθεί θα είναι ο Νίκος Κίρζης που έκανε την επένδυση, πλήρωσε και τον αγόρασε από την ομάδα του στην Ουγγαρία».

Για τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε το φράγμα των 3.000 ένας εκπληκτικός αριθμός αν υπολογίσουμε ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια. Είναι εντυπωσιακός ο κόσμος του Απόλλωνα και ευελπιστούμε και φέτος σε ένα “Αλφαμέγα” γεμάτο, καμίνι. Θέλουμε να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό».

Για το ενδεχόμενο επιπλέον αποχωρήσεων ή παραχώρησης κάποιων παικτών: «Δεν πρέπει να προτρέχουμε, να περάσουν όλοι από την αξιολόγηση του Αντόνε και θα δούμε με την επιστροφή».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Promo ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής Match Day από την Cablenet για τα τρία αποψινά παιχνίδια-ThemaSports
11/05 @ 14:57

Το Promo ΒΙΝΤΕΟ της εκπομπής Match Day από την Cablenet για τα τρία αποψινά παιχνίδια

Δελτίο Τύπου από την Cablenet, με αφορμή τους τρεις αποψινούς (19:00) αγώνες που θα προβληθούν από τα Αθλητικά Κανάλια Cablenet Sports.

ΠΑ.Σ.Π.: «Υποχωρεί η σκόνη»-ThemaSports
11/05 @ 14:14

ΠΑ.Σ.Π.: «Υποχωρεί η σκόνη»

Ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π.:

Για την 1η νίκη!-ThemaSports
11/05 @ 12:10

Για την 1η νίκη!

2ο παιχνίδι ανάμεσα σε Αναστασίου και Καρσέδο στην φετινή σεζόν

Η μεγάλη μέρα έφτασε (Πιθανές εντεκάδες)-ThemaSports
11/05 @ 10:45

Η μεγάλη μέρα έφτασε (Πιθανές εντεκάδες)

Απόψε λίγο μετά τις 9 το βράδι κρίνεται ο πρωταθλητής

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα - Εθνικός-ThemaSports
10/05 @ 19:10

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Τα εννιά γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το Δόξα - Εθνικός

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα ανάμεσα σε Δόξα και Εθνικό.

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά του κυπριακού ποδοσφαίρου-ThemaSports
10/05 @ 16:12

«Βόμβα» στα τηλεοπτικά του κυπριακού ποδοσφαίρου

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι έχει παρθεί απόφαση να κλείσουν τα αθλητικά κανάλια της Primetel.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ