Themasports teamΟ Σαντιό Μανέ όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Άδοξα φαίνεται πως θα τελειώσει η ιστορία μιας εκ των πιο ηχηρών μεταγραφών του περσινού καλοκαιριού. Η Μπάγερν Μονάχου δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Σαντιό Μανέ και ο 31χρονος εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Βαυαρούς.
Ήδη βρίσκεται εκτός πλάνων για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, ενώ το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι ο υψηλός μισθός του. Η μεγαλύτερη επιθυμία της ομάδας του Μονάχου, άλλωστε, είναι να εξοικονομήσει χρήματα και να ξεφορτωθεί συμβόλαια, όπως αυτό του πρώην σταρ της Λίβερπουλ. Να υπενθυμίσουμε πως ο μισθός του ανέρχεται στα 19,8 εκατομμύρια ευρώ, ένας από τους υψηλότερους στην ιστορία της γερμανικής ομάδας.
Το περασμένο καλοκαίρι, ο Μανέ κόστισε 35 εκατομμύρια ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου, υπογράφοντας συμβόλαιο, μέχρι το 2025. Ωστόσο, δεν θα το εκτίσει ολόκληρο, αποχωρώντας μετά την πρώτη κιόλας σεζόν. Σε 38 εμφανίσεις, κατέγραψε 12 γκολ και 6 ασίστ, έχοντας 2.204 λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο.
Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος
sport-fm.gr
Δόθηκε συνέχεια από άλλα Μέσα, ύστερα από την πρωινή αναφορά μας, ότι όσοι «ορέγονται» τον Βραζιλιάνο-Πορτογάλο κίπερ, θα πρέπει να πληρώσουν αδρά…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/11 @ 12:34
Σε μια συναυλία γεμάτη ένταση και αδρεναλίνη, οι Oasis προσέφεραν μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας τους, τιμώντας τον Ντιέγκο Μαραντόνα μπροστά σε χιλιάδες Αργεντινούς στο θρυλικό Μονουμεντάλ.
17/11 @ 11:39
Μια ιστορική συμφωνία ολοκληρώθηκε ανάμεσα στη NR Sports, εταιρεία του πατέρα του Νεϊμάρ, και τους διαχειριστές του brand του Πελέ, σε ένα deal πολλών εκατομμυρίων που αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο αξιοποίησης της κληρονομιάς του “Βασιλιά”.
17/11 @ 11:27
Σε μια από τις πιο προσωπικές του εξομολογήσεις, ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τη σκληρή παιδική του ηλικία, τις θυσίες που έκανε για να βοηθήσει την οικογένειά του και το πώς αυτές οι εμπειρίες διαμόρφωσαν τον αμείλικτο χαρακτήρα που βγάζει στα γήπεδα.
17/11 @ 10:23
Σε μία αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι σχετικά με τον πρώην άσο της Ανόρθωσης, Μάριο Ζαρντέλ.
17/11 @ 00:03
Με το απόλυτο στον όμιλο και ρίχνοντας τέσσερα γκολ στην Ιταλία την τελευταία αγωνιστική, η Νορβηγία εξασφάλισε και τυπικά την πρόκριση στο Μουντιάλ 2026!
16/11 @ 23:40
Ο Γιάννης Αλαφούζος στάθηκε εκτενώς στο κομμάτι της απομάκρυνσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την αντίθετη γνώμη των συνεργατών του, αλλά και όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του Covid που χάθηκε ο τίτλος.
BEST OF THEMASPORTS