Ανδρέας Χρίστου

Η Ομόνοια μπήκε σε μια νέα εποχή μετά το «ΝΑΙ» των μελών του σωματείου στη νέα συμφωνία μεταξύ Σωματείου και Σταύρου Παπασταύρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλέον η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος περνάει στα χέρια του Παπασταύρου επ' αόριστον. Μια εξέλιξη που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζε αδύνατη και πέρασε το τελευταίο διάστημα μέσα από χίλια μύρια κύματα.

Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις η συμφωνία επήλθε, υπερψηφίστηκε από τα μέλη και πλέον οι πράσινοι μπαίνουν σε μια νέα εποχή με πολλές προκλήσεις και μεγάλες ευθύνες.

Η επόμενη μέρα χωρίζεται σε δύο κομμάτια. Από τη μια το σωματείο έχει την ευθύνη να διασφαλίσει ότι τα συμφωνηθέντα θα τηρηθούν και ο συνεταιρισμός με την εταιρεία και τον Σταύρο Παπασταύρου θα λειτουργήσει με γνώμονα το καλό της Ομόνοιας.

Το σωματείο της Ομόνοιας καλείται να διαδραματίσει τον ρόλο που πρέπει με σωστό έλεγχο και παρεμβάσεις εκεί και όπου χρειάζεται για να μην προκύψουν προβλήματα στο μέλλον.

Από την άλλη, ο Σταύρος Παπασταύρου διεκδίκησε πολλά και τα πήρε σχεδόν όλα ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε να κάνει πράξη όλα όσα χρειάζονται για να μεγαλουργήσει η Ομόνοια.

Πλέον το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης πέφτει στον ισχυρό άνδρα των πρασίνων και ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει να δει πράξεις. Πράξεις όπως την δημιουργία μια ισχυρής Ομόνοιας που θα διεκδικεί και θα κατακτά τίτλους, που θα μπορεί να ανταγωνίζεται τη νέα τάξη πραγμάτων στο κυπριακό ποδόσφαιρο των επενδυτών και όχι μόνο. Η συμφωνία προνοεί μίνιμουμ 6 εκατομμύρια προυπολογισμό ή το 80% των εσόδων όμως από τη στιγμή που ικανοποιήθηκαν τα θέλω του, ο Παπασταύρου προτίθεται να τον αυξήσει όσο χρειαστεί για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Η ανέγερση νέου γηπέδου τέθηκε ψηλά-ψηλά στη λίστ των προτεραιοτήτων και η δέσμευση του Παπασταύρου ότι μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε μια πενταετία δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Αν και μέσα από την συμφωνία δεν υπάρχει υποχρέωση να γίνει κάτι τέτοιο, εντούτοις ο πρόεδρος του τριφυλλιού το έχει τοποθετήσει ψηλά στη λίστα με τις προτεραιότητες του.

Από εκεί και πέρα ο κόσμος του τριφυλλιού, μετά από μια περίοδο αβεβαιότητας και αρκετά ανοικτά μέτωπα θέλει να δει πράξεις και όχι άλλες κόντρες και πισωγυρίσματα. Η ιστορία θα γράψει ότι μέσα σε μια πενταετία (2018-2023) ο κόσμος της Ομόνοιας εμπιστεύτηκε ΔΥΟ φορές τον Σταύρο Παπασταύρου και στο χέρι του είναι να τους προσφέρει όλα όσα υποσχέθηκε και όλα όσα ονειρεύονται για την αγαπημένη τους ομάδα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πλάνα από την προπόνηση με Φαμπιάνο και το ατομικό του Στεπίνσκι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 19:38

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πλάνα από την προπόνηση με Φαμπιάνο και το ατομικό του Στεπίνσκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει βίντεο με πλάνα απ’ τη σημερινή προπόνηση, τον Φαμπιάνο αλλά και το ατομικό του Στεπίνσκι.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ!-ThemaSports
08/05 @ 13:31

ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

Η Ομόνοια ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτήριων για τον τελικό Κυπέλλου.

Τα εισιτήρια του τελικού για τους Ομονοιάτες – Χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις η προπώληση!  -ThemaSports
08/05 @ 12:39

Τα εισιτήρια του τελικού για τους Ομονοιάτες – Χωρίζεται σε τέσσερις φάσεις η προπώληση!

Ανακοίνωση από την Ομόνοια, για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην Πάφο.

Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο της: «Για σένα ζω, για σένα τραγουδώ»-ThemaSports
08/05 @ 09:41

Δυνατό ΒΙΝΤΕΟ με τον κόσμο της: «Για σένα ζω, για σένα τραγουδώ»

Δυνατό βίντεο με τον κόσμο της ανέβασε η Ομόνοια και έγραψε «για σένα ζω, για σένα τραγουδώ».

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!-ThemaSports
07/05 @ 18:19

Το καλοκαιρινό... τεστ του Τσιλούλη, ο Νταμπράουσκας και η Ομόνοια!

Το δρομολόγιο Λαμία-Σπάτα θα ακολουθήσει ο Σωτήρης Τσιλούλης το προσεχές καλοκαίρι. Τι «παίζει» όμως με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, τον Λιθουανό τεχνικό Βάλντας Νταμπράουσκας και την Ομόνοια;

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο-ThemaSports
07/05 @ 14:20

Εφτά παίκτες χωρίς συμβόλαιο

Η χρονιά δεν τελείωσε ακόμα αλλά για την επόμενη υπάρχουν παίκτες χωρίς συμβόλαιο

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ