Beach Volley Aνδρών-Γυναικών: Μεγάλη επιτυχία στο 1ο Πρωτάθλημα

Beach Volley Aνδρών-Γυναικών: Μεγάλη επιτυχία στο 1ο Πρωτάθλημα

Το τουρνουά είναι εγκεκριμένο από την CEV ως Νational Tour στο καλεντάρι της.

Mεγάλη επιτυχία σημείωσε το 1ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Beach Volley Ανδρών – Γυναικών που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 08-09 Ιουλίου στα νέα γήπεδα του Δήμου Λεμεσού στην Ακτή Ολυμπίων. Το τουρνουά είναι εγκεκριμένο από την CEV ως Νational Tour στο καλεντάρι της.

Το Πρωτάθλημα διεξήχθη σε ιδανικές συνθήκες με τον ανταγωνισμό να βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Στο κυρίως ταμπλό βρίσκονται 16 ομάδες.

Νικητές στην κατηγορία Ανδρών ήταν οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης που στον Τελικό επικράτησαν των A. Royce και Ο. Μarchirov με 2-0 σετ (21-09, 21-13) σε ένα αγώνα που κράτησε 30 λεπτά. Την Τρίτη θέση κέρδισαν οι Γιαννάκος/ Γιαννάκος που επιβλήθηκαν σε 52 λεπτά των Berzukov – Butrym με 2-1 σετ (22-24, 21-16, 15-08).

Στην κατηγορία Γυναικών νικήτριες αναδείχθηκαν οι Μαρία – Όλγα Σιαπάνη και Natalya Bratunhina που επικράτησαν των Βαλέριας Σιακίδου – Παπακυριακού – Α. Χούντζικ με 2-0 σετ (21-15, 21-15). Την Τρίτη θέση κέρδισαν οι Κ. Σιαπάνη – Στ. Κοντού.

Τον αγώνα παρακολούθησαν πλήθος κόσμου, αφού τα νέα γήπεδα ήταν κατάμεστα. Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαίδης, ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο προεδρεύων της ΚΟΠΕ Δρ Κώστας Κωνσταντίνου και ο επίτιμος πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού.

Οι επόμενες διοργανώσεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον με σπουδαία ντέρμπι ανάμεσα στους αθλητές και αθλήτριες.

Από ιστοσελίδα Κ.Ο.ΠΕ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS