Παίζουν με... άλλο αέρα οι διεθνείς μας με τον «γίγαντα» Φαμπιάνο κάτω απ' τα δοκάρια!
Είχε ικανοποιητική παρουσία η Εθνική Κύπρου στο χθεσινοβραδινό φιλικό με τη Σλοβενία, όπου έμεινε στο 1-1.




Πιο συγκεκριμένα η συνάντηση με τους κομισάριους πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουνίου, ενώ με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου και τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου στις 5 Ιουλίου.
Παράλληλα ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας καλαθοσφαιρικής χρονιάς, καθώς και ο καθορισμός των καθηκόντων όλων των εμπλεκομένων.
Επίσης, ορίσθηκαν οι ημερομηνίες των προαγωνιστικών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, καθώς και η θεματολογία τους.
Η συνεργασία όλων των πλευρών συνεχίζεται σε άριστο επίπεδο, για την ανάπτυξη και εξέλιξη της καλαθοσφαίρισης σε επίπεδο των αρχών των αγώνων.
Από ιστοσελίδα ΚΟΚ
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις