Themasports

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕΕΚ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων, την εξοντωτική απόφαση του αθλητικού δικαστή για τους δύο πρώην παίκτης της Κερυνειώτικης ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή: «Το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, γιατί έπρεπε να σταλεί το μήνυμα πως όποιος τολμήσει να σηκώσει το κεφάλι, του το κόβουμε. Είμαι πεπεισμένος, γιατί υπάρχουν κάποια γεγονότα που είναι αδιαμφισβήτητα. Το θεωρώ ξεκάθαρα ότι έγινε εκδίκηση προς το πρόσωπο μου, γιατί δήλωσα υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΟΠ. Το παιχνίδι έγινε τον Οκτώβρη του 2022. Σε αντίστοιχη περίπτωση που έγινε με τον Ολυμπιακό, η απόφαση βγήκε μέσα σε δύο εβδομάδες, ενώ στη δική μας ακόμα δεν είχε γίνει τίποτα. Επικοινώνησα με την Αρχή Δεοντολογίας για να μάθω που βρίσκεται η υπόθεση και μου είχαν πει ότι δεν προκύπτει ευθύνη για την ΠΑΕΕΚ και η υπόθεση δεν θα προχωρήσει και θα αρχειοθετηθεί. Όταν όμως ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για την προεδρία, η υπόθεση επανεμφανίστηκε.

Το παιδί που ήρθε δανεικός από τον Άρη δεν έπαιξε μαζί μας παρά μόνο σε 1-2 παιχνίδια. Τους είχα πει να κοιτάξουν και άλλα παιχνίδια, γιατί το παιδί φαίνεται πως είναι άτσαλο. Έκανε πέντε λάθη και τους είπαμε πως πιστεύουμε ότι δεν το έκανε εσκεμμένα.

Σε εκείνο το παιχνίδι που είχα εκνευριστεί με την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων ποδοσφαιριστών μας, έλαβα τα μέτρα μου, αλλά δεν είχα αποδείξεις. Έδιωξα έναν παίκτη και δεν έκανε ξανά προπόνηση μαζί μας. Έδωσα κατάθεση και είπα ότι υποψιάζομαι, αλλά δεν έχω αποδείξεις. Κάτι πρέπει να έγινε στο παιχνίδι αυτό. Όλος ο κόσμος το είδε πως η συμπεριφορά ήταν περίεργη. Αλλά πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις και όχι απλά υποθέσεις».

Για το τι του άφησε η υποψηφιότητα της προεδρίας της ΚΟΠ: «Όταν έβαλα την υποψηφιότητα, ήξερα πως θα ήταν σχεδόν αδύνατο να βγω. Αυτό που ήθελα ήταν να εκμεταλλευτώ αυτήν την περίοδο για να πω ορισμένα πράγματα, όπως το ότι δεν μπορεί η Ομοσπονδία να ελέγχει τον Αθλητικό Δικαστή ή άλλους θεσμούς. Να μην διαχειρίζεται η Ομοσπονδία τα τηλεοπτικά των μικρών κατηγοριών, γιατί δημιουργεί εξάρτηση. Τέτοια ήθελα να αναφέρω, να ακουστούν, γιατί έχω μία εμπειρία στο ποδόσφαιρο. Είπα τα πράγματα με το όνομα τους. Είπα πως η παραμονή του Γιώργου Κούμα, λέγοντας το όνομα του, θα κάνει κακό στην Ομοσπονδία, στο ποδόσφαιρο και στον ίδιο. Αυτός απάντησε χωρίς να πει το όνομα μου. Αυτό με ενόχλησε. Επίσης, μπήκαμε σε μία διαδικασία εμμονής να εξαφανιστεί η αξιοπιστία μου, η οποία όμως δεν μπορεί να διαγραφεί. Δεν μπορεί να βγαίνει και να λέει ότι είμαι άσχετος».

Για το ότι ο κόσμος ήθελε τον Κλεάνθη Γεωργιάδη, αλλά οι ομάδες ψήφισαν τον Γιώργο Κούμα: «Οι ομάδες είναι εγκλωβισμένες από τον κίνδυνο να παραπεμφθούν στον Αθλητικό Δικαστή και να τιμωρούνται. Και όχι μόνο. Εξαρτιούνται οι τιμωρίες, οι χορηγίες, τα κριτήρια, οι φακέλοι τους. Είναι αυτή η δύναμη που οποιοσδήποτε, ακόμα και ο Χριστός να κατέβει, δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Έτσι αποφάσισα να αποσυρθώ, γιατί δεν ήθελα να βάλω σε δίλημμα καλούς φίλους μου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Βροχή» τα πρόστιμα και οι... μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ-ThemaSports
29/04 @ 21:45

«Βροχή» τα πρόστιμα και οι... μηδενισμοί - ΟΛΕΣ οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε ΓΣΠ και Αρένα, Κύπριοι στα υπόλοιπα!-ThemaSports
26/04 @ 13:53

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε ΓΣΠ και Αρένα, Κύπριοι στα υπόλοιπα!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 9ης (Α’ όμιλος) & 12ης (Β’ όμιλος) αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος CYTA.

VAR: Η επεξήγηση από την ΚΟΠ για φάσεις σε αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 12:08

VAR: Η επεξήγηση από την ΚΟΠ για φάσεις σε αγώνες κυπέλλου και πρωταθλήματος (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ αναλύει και επεξηγεί φάσεις από τους αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για καλύτερη κατανόηση των αποφάσεων των διαιτητών και του VAR, της εφαρμογής των κανονισμών διαιτησίας και του πρωτοκόλλου του VAR.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ-ThemaSports
24/04 @ 09:48

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου η ετήσια γιορτή βραβεύσεων της ΚΟΠ

Η μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού Ποδοσφαίρου, η ετήσια Γιορτή Βραβεύσεων της ΚΟΠ, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε Αρένα και ΓΣΠ! -ThemaSports
19/04 @ 11:42

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: Ξένοι ρεφ σε Αρένα και ΓΣΠ!

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τους Διαιτητές των αγώνων της 8ης (Α’ όμιλος) & 10ης (Β’ όμιλος) αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος CYTA.

Β' Γκρουπ: Διαιτητές αγώνων Παρασκευής (19/4)-ThemaSports
18/04 @ 13:37

Β' Γκρουπ: Διαιτητές αγώνων Παρασκευής (19/4)

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της 10ης  αγωνιστικής της Β’ Φάσης  του Πρωταθλήματος Cyta, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή για το β’ όμιλο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ