Την πρώτη τους γεύση από τους οπαδούς της Ανόρθωση, πήραν τα νέα αποκτήματα της ομάδας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πέραν από τον Στέφανο Χαραλάμπους και τον Αναστάσιο Πισιήα, οι οποίοι είναι Κύπριοι και γνώριζαν για τους οπαδούς της Ανόρθωσης, οι υπόλοιποι πέραν από όσα θα άκουσαν δεν γνώριζαν και πολλά.
Σίγουρα με τα όσα είδαν σήμερα θα εντυπωσιάστηκαν, ενώ έχουν ακόμα να ζήσουν και δουν πολλά μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος.
Αποθέωση για τα νέα αποκτήματα (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια περίοδος προετοιμασίας που άρχισε από τις 24 του Μάη με καθημερινές προπονήσεις και ένα φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε στον τέλος της για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 17:27
Ακόμα μια νέα προσθήκη για την Ανόρθωση.
07/06 @ 19:00
Ο Σιμόνε Τάντι είναι από τις στοχευμένες μεταγραφές της Ανόρθωσης για την Νέα περίοδο
06/06 @ 20:52
Ανάρτηση από τον Ατάνας Ίλιεφ με την οποία ευχαριστεί την Ανόρθωση
06/06 @ 19:06
Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοίνωσε τον Τάντι
06/06 @ 16:33
Ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του ψάχνει ο Φάνος Κατελάρης, οποίος τη νέα σεζόν (2025-2026) θα αγωνίζεται στην Ανόρθωση.
06/06 @ 14:19
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.
BEST OF THEMASPORTS