Ο Τσάβι Ρόκα προσπάθησε να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Κύπρο τον Λορέν Μορόν, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των «κιτρινοπράσινων».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Πρόκειται για 29χρόνο Ισπανό επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ Μπέτις.
Μετρά συνολικά στην καριέρα του 134 συμμετοχές στην Λα Λίγκα(1η κατηγορία Ισπανίας). Η χρηματιστηριακή του αξία στο transfermarkt φτάνει τα 2εκ.
Η ΑΕΚ προσπάθησε την περίπτωση του Μορόν, ωστόσο σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην Ελλάδα, φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Άρη Θεσσαλονίκης.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εντυπωσιακή φιέστα του Ολυμπιακού και την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου του πρωταθλήματος στους «ερυθρόλευκους».
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 18:58
Η ΑΕΚ ανάρτησε βίντεο στα social media με το οποίο προετοιμάζει τον κόσμο για κάτι που έρχεται.
06/06 @ 19:45
Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον Αϊτόρ με την οποία αποχαιρετά την ΑΕΚ
06/06 @ 17:43
Βίντεο ανέβασε η ΑΕΚ στα σοσιαλ μίντια με πλάνα από την κερκίδα με τα οποία γράφει για το μέλλον της
06/06 @ 16:55
Δημοσίευμα στην Ισπανία κάνει αναφορά για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ουναι Γκαρσία
06/06 @ 16:25
Ενημέρωση από την ΑΕΚ Λάρνακας ενόψει της προετοιμασίας
07/06 @ 08:23
Στην ΑΕΚ θέλουν να πάνε μακριά στην Ευρώπη και το σκληρό πάθημα από την Πάκσι δεν είναι τόσο μακρινό παράδειγμα προς αποφυγή.
BEST OF THEMASPORTS