Ολοκληρώθηκε η απολογία Ηλιόπουλου - Πότε βγαίνει η απόφαση
Στην πειθαρχική επιτροπή της Super League απολογήθηκε η ΑΕΚ και ο μεγαλομέτοχος της Μάριος Ηλιόπουλος για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Σήμερα η απόφαση




Ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου είναι αυτό του Κάιλ Γουόκερ.
Ο 33χρονος αμυντικός έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα από την Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί της για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Την ίδια ώρα ο Τόμας Τούχελ τον θέλει στην Μπάγερν και οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους στην πλευρά του παίκτη προσφέροντας και εκείνοι συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.
Φυσικά, αν τα βρουν με τον παίκτη θα πρέπει μετά να υπάρξει συμφωνία και με την Μάντσεστερ Σίτι αφού έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί της.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις