Η ΑΕΛ παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2023/24. Στο πάνελ οι Νίκος Χριστοδουλίδης, Πλουτής Αβραάμ, Λένος Παπαδάκης, Ανδρέας Γεωργίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

 Η ομιλία του Πλούτη Αβραάμ:

Καλημέρα σε όλους. Καλημέρα από το «Στάδιο Άλφαμέγα».

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και ολόκληρης της οικογένειας της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, σας καλωσορίζουμε στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη.

Ευχαριστούμε τους φίλους δημοσιογράφους και Εκπρόσωπους των Μέσων Ενημέρωσης για την εδώ παρουσία τους και τη διαχρονική μας συνεργασία. Ευελπιστούμε και φέτος σε μια εποικοδομητική και ωφέλιμη συνεργασία. 

Καλημερίζω και όλη την γαλαζοκίτρινη οικογένεια, τους χιλιάδες φίλους της ΑΕΛ που μας ακούνε και μας παρακολουθούν. 

Μαζί μας σήμερα εδώ είναι ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, o γραμματέας του Δ.Σ κ.Στέλιος Αυγολούπης, τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου, οι κύριοι Τηλέμαχος Τηλεμάχου, Μιχάλης Χαραλάμπους και Μαρίνος Γεωργίου, ο Γενικός Διευθυντής κ. Θεόδωρος Αντωνίου και το προσωπικό της ΑΕΛ.

Στο πάνελ δίπλα μου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Υπεύθυνος για Θέματα Μάρκετινγκ, κ.Ανδρέας Γεωργίου και ο Λειτουργός Μάρκετινγκ κ.Λένος Παπαδίκος. 

Στο σημείο αυτό, εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΑΕΛ εκφράζουμε για ακόμη μια φορά τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και τους οικείους των δύο λεόντων που μας αποχαιρέτησαν τις προηγούμενες μέρες του Λούκα Χριστοφή και του Μάριου Σαββίδη. Αιώνια τους η μνήμη, για πάντα Λέοντες. 

Σας καλωσορίζουμε, στη Παρουσίαση των Εισιτηρίων Διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-2024.

Το φετινό μας σλόγκαν, «Μαζί! Μια ζωή μαζί».

Διαχρονικό ΑΕΛΙΣΤΙΚΟ μήνυμα, τραγούδι στα χείλη χιλιάδων ΑΕΛΙΣΤΩΝ, μήνυμα ζωής για όλη τη γαλαζοκίτρινη οικογένεια. 

Μαζί θα πορευτούμε και φέτος. 

Μαζί, η οικογένεια της ΑΕΛ και ο τεράστιος κόσμος που ακολουθεί αυτό το Σωματείο από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του και καθημερινά το στηρίζει και το διατηρεί ζωντανό και σε πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα και όχι μόνο, της πόλης μας και του Κυπριακού Αθλητισμού γενικότερα. 

Μαζί και φέτος σε μια διαφορετική χρονιά, ξεχωριστή, μεταβατική. Με τον ίδιο όμως αέρα αισιοδοξίας, πίστης και θετικής διάθεσης.

Μαζί με θέληση, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους μας και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις που έχουμε όλοι οι φίλαθλοι και οι φίλοι του Ιστορικού Σωματείου μας, από την ποδοσφαιρική μας ομάδα. 

Αγαπητοί φίλοι, 

Εδώ και μερικές βδομάδες, μετά την λαϊκή απαίτηση των μελών της γενικής συνέλευσης της ΑΕΛ, της μεγάλης μάζας του κόσμου της ΑΕΛ και των οργανωμένων φιλάθλων, η διαχείριση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μετά από 15 χρόνια επέστρεψε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου. 

Μια νέα σελίδα στο Σωματείο μας, μια καινούργια αρχή. 

Με εμπόδια, δυσκολίες και μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας. 

Αλλά ΜΑΖΙ, με θέληση, αποφασιστικότητα και συλλογικότητα θα ξεπεραστούν και στόχος είναι να μπουν οι βάσεις ώστε η ΑΕΛ να έχει οικονομική διαφάνεια και υγεία, οργάνωση και επαγγελματισμό και μια ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, να διεκδικεί στόχους και να ικανοποιεί τις προσδοκίες όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ.

Η μεγάλη αλλαγή που γίνεται στο Σωματείο μας, απαιτεί την στήριξη και την βοήθεια όλων μας, με επιμονή και υπομονή. 

Η λαϊκή απαίτηση για αλλαγή σημαίνει και ευθύνη. Είναι ευθύνη και υποχρέωση όλων μας να στηρίξουμε αυτή τη προσπάθεια. 

Από τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της ΑΕΛ, τον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ και του κάθε αγνού ΑΕΛΙΣΤΑ και φίλου του Ιστορικού μας Σωματείου. Να βάλει ο καθένας από εμάς το δικό του λιθαράκι στη μεγάλη αλλαγή. 

Αυτή τη στιγμή η ΑΕΛ μας χρειάζεται όλους, πολύ περισσότερο από ποτέ.

Αφήνουμε πίσω τη περσινή δύσκολη χρονιά και προχωράμε μπροστά. Από τη περσινή χρονιά κρατάμε μόνο τη συγκλονιστική παρουσία σχεδόν 9000 ΑΕΛΙΣΤΩΝ στο τελικό του Κυπέλλου, που αποτελεί και το έναυσμα και την αρχή της μεγάλης αλλαγής. 

Η αγωνιστική προετοιμασία για τη νέα περίοδο έχει αρχίσει. Η ομάδα μας ενισχύεται και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και δυνατοί και «ΜΑΖΙ…. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ», θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας. 

Στόχους ίδιους όπως πάντα, αυτούς που επιβάλλει η Ιστορία του Σωματείου μας. Και τίποτα λιγότερο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έχει στελεχώσει πλήρως όλα τα Τμήματα και η σκληρή δουλειά και ο προγραμματισμός έχουν αρχίσει εδώ και ένα μήνα περίπου.

Υπάρχει οργάνωση και επαγγελματισμός και πλήρης συνεργασία με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο προγραμματισμός είναι σε πλήρη εξέλιξη και ήδη τα αποτελέσματα είναι εμφανή και θα φανούν ακόμη περισσότερο στη πορεία. 

Από αύριο αρχίζει η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας. 

Η μπάλα είναι στα δικά μας πόδια. 

Ο στόχος αδιαπραγμάτευτος. Κατάμεστο το Στάδιο Αλφαμεγα σε κάθε παιχνίδι. Το καινούργιο στολίδι της πόλης μας και του Κυπριακού Αθλητισμού έχει θέση για τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ. 

Θα είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή της νέας περιόδου, το γεγονός ότι θα έχουμε το Στάδιο μας διαθέσιμο από την αρχή του Πρωταθλήματος. 

Το κατάμεστο και ολοκίτρινο Αλφαμέγα από χιλιάδες ΑΕΛΙΣΤΕΣ που με το πάθος τους, τον παλμό τους και την ψυχή τους, θα αποτελέσει τον καλύτερο και πολυτιμότερο μας παίκτη για το νέο πρωτάθλημα. 

Είναι υποχρέωσή και ευθύνη όλων μας η εξασφάλιση ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ για τη νέα περίοδο και να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον περσινό αριθμό. 

Το Εισιτήριο Διαρκείας, δεν είναι απλά στήριξη στη Διοίκηση. 

Είναι στήριξη στην αγαπημένη μας ομάδα. 

Είναι μήνυμα αγάπης και λατρείας στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού, είναι μήνυμα από τον καθένα μας προσωπικά, για την μεγάλη αλλαγή. 

Είναι η σημαντική συνεισφορά του καθενός στη προσπάθεια επίτευξης στόχων.

Είναι μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι η ΑΕΛ είναι υπόθεση όλων μας, ότι η ΑΕΛ ανήκει στον κόσμο της και στον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ ξεχωριστά. 

Η ΑΕΛ δεν είναι ευθύνη του ενός, ούτε των λίγων, είναι ευθύνη όλων μας!

Γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε ενωμένοι όλοι μαζί, μια ζωή μαζί.

Σε λίγο θα παρουσιάσουμε τις κατηγορίες των εισιτηρίων, τις τιμές και όλες τις λεπτομέρειες. Υπάρχει ένα εισιτήριο διαρκείας για όλους. Κρατήσαμε τις ίδιες χαμηλές τιμές όπως και πέρσι ενώ σε κάποιες κατηγορίες τις μειώσαμε κιόλας, για να μπορεί ο κάθε ΑΕΛΙΣΤΑΣ να αποκτήσει το Εισιτήριο του και να στηρίξει αυτή τη προσπάθεια, να στηρίξει την αλλαγή και να δώσει δύναμη στο Διοικητικό Συμβούλιο να υλοποιήσει το πλάνο του και τον προγραμματισμό.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!-ThemaSports
16/05 @ 15:44

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Μακρή!

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα, για τον Ανδρέα Μακρή.

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»-ThemaSports
16/05 @ 16:33

«Δεν θα πάρουμε τη μισή ΑΕΚ επειδή είναι εδώ ο κ. Γιάννου – Short list με ξένους προπονητές»

Δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0 παραχώρησε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης-ThemaSports
15/05 @ 17:04

ΤΕΛΟΣ από την ΑΕΛ ο Γαρπόζης

Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΛ αποτελεί ο Αλέξης Γαρπόζης.

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο-ThemaSports
14/05 @ 13:13

Παρελθόν Τσουκά και Μπεραχίνο

Έφυγαν ακόμα δύο παίκτες από την ΑΕΛ

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη-ThemaSports
14/05 @ 12:20

Μέχρι την Παρασκευή ξεκαθαρίζει του Γαρπόζη

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ μίλησε για το μέλλον του Γαρπόζη στην ΑΕΛ

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»-ThemaSports
14/05 @ 11:05

Λεβέντης: «Όποιος ενδιαφέρεται για να επενδύσει την ΑΕΛ θα πρέπει να το κάνει με τον σωστό τρόπο και διαδικασίες»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ