Η Ομόνοια δίνει το απόγευμα (18:00, OFC TV) το πρώτο της φιλικό προετοιμασίας, κόντρα στην Γκόρνικ Λέκζνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι πράσινοι σε ένα πρώτο... ξεμούδιασμα θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης σε φιλικό επίπεδο, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να ετοιμάζεται για να δει διάφορες σκέψεις που έχει στο μυαλό του δίνοντας χρόνο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.
Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο φιλικά κόντρα σε Μπερ Σεβά (10/7) και Ραντόμιακ (15/7) κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο «Μπινκόφσκι».
Από εκεί και πέρα μετά τους Νόβιτσα Εράκοβιτς, Γουίλι Σεμέδο, Μαρκίνιος Σιπριάνο και Σενού Κουλιμπαλί έπεται συνέχεια στις μεταγραφικές προσθήκες, με τους πράσινους να εστιάζουν στην απόκτηση ακραίου και κεντρικού επιθετικού.
Οι επαφές της ομάδας προγραμματισμού είναι σε προχωρημένο στάδιο και ανά πάσα στιγμή αναμένονται... αφίξεις.
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την γενική συνέλευση του σωματείου, με τον Σταύρο Παπασταύρου να είναι έτοιμος να παραστεί σε μιας ξεχωριστής σημασίας παρουσία του ισχυρού άνδρα του ποδοσφαιρικού τμήματος ο οποίος θέλει να δώσει το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις που έχει στο πλάνο του.
Τα τρία φιλικά παιχνίδια της Ομόνοιας στην Πολωνία:
7 Ιουλίου, 18:00 (ώρα Κύπρου): ΟΜΟΝΟΙΑ – GORNIK LEKZNA
10 Ιουλίου, 18:00 (ώρα Κύπρου): ΟΜΟΝΟΙΑ – HAPOEL BEER SHEVA FC
15 Ιουλίου, 18:00 (ώρα Κύπρου): ΟΜΟΝΟΙΑ – RADOMIAK FC
Η Θύρα 9 με ανάρτηση της δημοσιεύει φωτογραφία των Παπασταύρου και Αργυρίδη έξω από Αστυνομικό σταθμό σημειώνοντας πως πέρασαν τη Μεγάλη Παρασκευή δίνοντας καταθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/04 @ 12:19
Μέρες που είναι ψάξαμε στο Transfermarkt για την πιο ακριβή ενδεκάδα της Cyprus League.
17/04 @ 15:15
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νίκος Νικολάου, ο οποίος μίλησε για τα ψεσινά ματς του Champions League, την κλήρωση του κυπέλλου, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
17/04 @ 11:02
Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο Κύπριος προπονητής, Μιχάλης Χατζηπιερής, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το Κυπριακό πρωτάθλημα, τον Σπιλέφσκι, τον ΑΠΟΕΛ, τον Χιμένεθ και τον Σάμιο...
17/04 @ 09:54
Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, το ενδιαφέρον στον Α' όμιλο της Cyprus League by Stoiximan κορυφώνεται.
16/04 @ 16:17
Στον Υπουργό Οικονομικών Μάκη Κεραυνό επαφίεται πλέον να αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, κατά πόσον θα αποδεχθεί τις προτάσεις που κατέθεσαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία, Απόλλων, Ανόρθωση, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, σε σχέση με τις καθυστερημένες οφειλές τους προς το κράτος και την επανένταξή τους στο Σχέδιο Ληξιπρόθεσμων Φορολογικών Οφειλών του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο θα κληθεί στο τέλος της ημέρας να πάρει την τελική απόφαση.
16/04 @ 14:05
Ο Ντουοντού του Απόλλωνα συνεχάρη τον Σαρφό για τις 100 συμμετοχές με το ΑΠΟΕΛ
BEST OF THEMASPORTS