Κι άλλη πώληση ο Άρης! Φεύγει για Πολωνία ο Μπένγκτσον...
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sportbladet, η Λεχ Πόζναν έχει συμφωνήσει με τον Άρη Λεμεσού για την αγορά του Λέο Μπένγκστον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Και ξαφνικά… πρόβλημα για την Παρτίζαν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Όπως αποκάλυψε η «Zurnal» εκφράζονται φόβοι για την συμμετοχή της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο επόμενο πρωτάθλημα Σερβίας, καθώς δεν πηρέ την απαιτούμενη αδειοδότηση.
Ο κύριος λόγος που απορρίφθηκε η αίτηση είναι το γεγονός ότι η Παρτιζάν δεν συμμετείχε στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, αφού θυμίζουμε πως δεν κατέθεσε έγκαιρα τα έγγραφά της και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ.
Επιπλέον, η σερβική ομάδα αυτή τη φορά δεν κατέθεσε τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχει εξοφλήσει τα χρέη της προς την ομοσπονδία μπάσκετ της Σερβίας.
Βέβαια, ακόμα και αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι και δεν αγωνιστεί στο σερβικό πρωτάθλημα, η Παρτιζάν δεν κινδυνεύει σε ότι αφορά τη θέση της στην Eurolegaue ή η συμμέτοχή της στην Αδριατική Λίγκα.
Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα γίνουν γνωστές και οι κινήσεις της ομάδας, ως προς το θέμα και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.
Πηγή: sdna.gr