Το 18ο γκολ από κόρνερ έφερε την Άρσεναλ ένα βήμα πριν τον τίτλο!
Η Άρσεναλ επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι με το 18ο φετινό της γκολ από κόρνερ και μία αγωνιστική πριν το φινάλε κρατά γερά το προβάδισμα για τον τίτλο της Premier League!




Όπως αναφέρει η «Le Parisien», η ομάδα της Βουργουνδίας, η οποία υποβιβάστηκε στη Ligue 2 μετά από μία κακή σεζόν στην κορυφαία κατηγορία, θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» μετά από τον δανεισμό του στον Ιωνικό. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής θα ήταν θετικός να αγωνιστεί ξανά στη Γαλλία και μένει να φανεί αν θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Υπενθυμίζεται ότι ο Φαντιγκά αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν. Με τους Πειραιώτες, έχει αγωνιστεί επτά φορές, σκοράροντας ένα γκολ, ενώ με την ομάδα της Νίκαιας μέτρησε 29 συμμετοχές με ένα τέρμα και μία ασίστ.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις