Στις 16 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα (Νέοι)

Στις 16 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα (Νέοι)

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023 - 2024.


Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων και θα ολοκληρωθεί σε δύο γύρους, σύνολο 26 αγωνιστικές.

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 6 - 7 Ιανουαρίου 2024 με το φινάλε της χρονιάς είναι προγραμματισμένο το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Απριλίου 2024.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος:

ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Άρης, ΕΝ Παραλιμνίου, Πάφος FC, Αγία Νάπα, Ολυμπιακός, Ομόνοια Λευκωσίας και οι τρεις νεοφώτιστες ομάδες Ομόνοια 29Μ, Εθνικός Άχνας και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΝΠ: Έκτακτη Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος

ΕΝΠ: Έκτακτη Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος

Με ανακοίνωση της η ΕΝΠ, ενημερώνει τον κόσμο της ότι συγκαλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για αύριο Πέμπτη (25/06, 19:00) με θέμα την λήψη απόφασης για την προτεινόμενη πρόταση ανάληψης της διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

BEST OF THEMASPORTS