Στις 16 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα (Νέοι)

Στις 16 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα (Νέοι)

Το Σαββατοκύριακο 16 - 17 Σεπτεμβρίου θα αρχίσει το Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023 - 2024.


Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή 14 ομάδων και θα ολοκληρωθεί σε δύο γύρους, σύνολο 26 αγωνιστικές.

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος θα ολοκληρωθεί στις 6 - 7 Ιανουαρίου 2024 με το φινάλε της χρονιάς είναι προγραμματισμένο το Σαββατοκύριακο 20 - 21 Απριλίου 2024.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος:

ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Άρης, ΕΝ Παραλιμνίου, Πάφος FC, Αγία Νάπα, Ολυμπιακός, Ομόνοια Λευκωσίας και οι τρεις νεοφώτιστες ομάδες Ομόνοια 29Μ, Εθνικός Άχνας και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

H αποθέωση Χουάντσο στον Λεσόρ: «Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»!

H αποθέωση Χουάντσο στον Λεσόρ: «Ξέρω πόσο σκληρά δούλεψε και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν»!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ άρχισε τη συνέντευξη με χιούμορ, τρολάροντας τον Γιώργο Πετρίδη, πριν μιλήσει για την ανακούφιση της νίκης και την επιστροφή του Λεσόρ που δούλεψε σκληρά.