Απόλλων: Αρχίζει η προετοιμασία, όλες οι λεπτομέρειες

Απόλλων: Αρχίζει η προετοιμασία, όλες οι λεπτομέρειες

Ανακοίνωση από τον Απόλλωνα για την προετοιμασία της ομάδα η οποία αρχίζει σήμερα.

Αναλυτικά:

Η έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24 για τον Απόλλωνα σηματοδοτείται το πρωί της Δευτέρας (03/07) με τη διαδικασία των αιματολογικών εξετάσεων.

Αύριο Τρίτη (04/07) και μεθαύριο Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις ενώ το πρόγραμμα των προπονήσεων αρχίζει από το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ομάδα μας στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της στις Πλάτρες από τις 6 μέχρι 13 Ιουλίου.

Στις 17 Ιουλίου η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία εκεί όπου θα εγκατασταθεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου X-BIONIC μέχρι τις 28 Ιουλίου πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Κατά την παρουσία της στη Σλοβακία η ομάδα μας θα πραγματοποιήσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια το πρόγραμμα των οποίων θα κοινοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Ανατροπάρα από τις λίγες...

ΑΡΗΣ-ΑΕΚ: Ανατροπάρα από τις λίγες...

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.