Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος βρίσκεται στην Ελλάδα για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τα συναισθήματα της επιστροφής του στον Ολυμπιακό: «Αισθάνομαι τέλεια που επέστρεψα. Όλοι ξέρουν πώς αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι πως έχω αφήσει μία δουλειά στη μέση εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα».
Για το τηλεφώνημα του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν πει το «ναι»: «Η απόφαση ήταν εύκολη μετά από το τηλεφώνημα από τον κόουτς Μπαρτζώκα. Έχουμε αναπτύξει καλή σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. Αισθάνθηκα πως η στιγμή είναι η κατάλληλη και για τις δύο πλευρές. Ήταν εύκολη απόφαση».
Για το τι συζήτησαν με τον 58χρονο προπονητή: «Δεν είπαμε τίποτα… ζουμερό. Ήμασταν ειλικρινείς. Τον εκθείασα για τη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα και του είπα πως είμαι χαρούμενος που θα αποτελέσω μέρος του δημιουργήματός του και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα».
Για αν θα κάνει… καζούρα στους νέους του συμπαίκτες για τη νίκη στον τελικό της Ευρωλίγκας (79-78) ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δε νομίζω πως θα υπάρξουν πειράγματα. Ήταν μεγάλο παιχνίδι, όμως».
Για το δίδυμο Νίκολα Μιλουτίνοφ-Μουστάφα Φαλ στη ρακέτα: «Όταν υπέγραψε ο Μιλουτίνοφ μου έστειλε αμέσως μήνυμα και μου είπε να επιστρέψω κι εγώ. Με έκανε να αισθανθώ ωραία, να με θέλουν τέτοιοι συμπαίκτες. Με Μιλουτίνοφ και Φαλ θα έχουμε το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρωλίγκα. Θα είναι εξαιρετικό αυτό για εμάς τους γκαρντ και για όλη την ομάδα».
Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Δε χρειάζεται να τους πω εγώ κάτι για να αγοράσουν εισιτήρια για το Final Four στο Βερολίνο, είδατε τι έγινε στα προηγούμενα δύο. Ανυπομονώ να παίξω ξανά μπροστά σε αυτούς τους σπουδαίους φιλάθλους. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα κι έτοιμος να πιάσω δουλειά».
Sdna.gr
Γραπτή δήλωση από τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Άντρο Καραπατάκη, ενόψει του τελικού κυπέλλου στο ποδόσφαιρο απέναντι στην πρωταθλήτρια Πάφο, αλλά και ενόψει του αυριανού (20/05) τρίτου τελικού των πλέι-οφ στο πρωτάθλημα μπάσκετ κόντρα στον Κεραυνό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/05 @ 16:00
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Εργκίν Αταμάν συναντήθηκαν στο Σούνιο λίγες μέρες πριν το Final 4, όπως έκαναν και πέρσι πριν το Βερολίνο.
18/05 @ 15:50
Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργου Μπαρτζώκα στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει Final 4.
18/05 @ 11:16
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στο ερώτημα: “Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός” στο twitter.
17/05 @ 23:52
Ο Κέντρικ Ναν επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που έδωσε στο Eurohoops πως έχει δεχθεί προτάσεις από τις Εθνικές Ομάδες της Ελλάδας και της Τουρκίας, όμως ακόμη δεν έχει πάρει κάποια απόφαση.
16/05 @ 20:42
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Νίκολα Μίροτιτς παρουσιάζεται κλεισμένος από τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
15/05 @ 23:04
Τα δύο μεγάλα φαβορί επιβεβαίωσαν τις προβλέψεις και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Stoiximan GBL. Δείτε αναλυτικά τις μονομαχίες ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.
BEST OF THEMASPORTS