Μένει στους Μπλέιζερς με 160 εκατ. δολάρια ο Γκραντ!

Μένει στους Μπλέιζερς με 160 εκατ. δολάρια ο Γκραντ!

Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς διατηρούν στο δυναμικό τους τον έμπειρο φόργουορντ, με μυθικό πενταετές συμβόλαιο.

Ο Τζεράμι Γκραντ θα μείνει κάτοικος Πόρτλαντ, αφού οι Μπλέιζερ του πρόσφεραν 160 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια, προκειμένου να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Ο 29χρονος φόργουορντ είναι μια πολύτιμη μονάδα για τους Μπλέιζερς, που τον διατηρούν στο πλευρό του Ντέμιαν Λίλαρντ, στην προσπάθεια που κάνουν για να «χτίσουν» ομάδα πρωταθλητισμού.

Στη σεζόν 2022/23 ο Γκραντ είχε 20.5 πόντους (40% στο τρίποντο), 4.5 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά 35.7 λεπτά σε 63 αγώνες.

 

 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν απεγνωσμένα να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ειδικά επειδή παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Μπαρτζώκας: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί μας θέλουν απεγνωσμένα να πάρουμε την Ευρωλίγκα, ειδικά επειδή παίζουμε στο ΟΑΚΑ»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στη συνέντευξη Τύπου μετά την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονακό και την πρόκριση στο Final Four της φετινής Ευρωλίγκας!

BEST OF THEMASPORTS