Themasports

Ανδρέας Μακρή και Γεωργία Κωνσταντινίδου δεν μπόρεσαν να προκριθούν στον τελικό του Τραπ στη Σκοποβολή σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, μετά τις προσπάθειες τους, την Πέμπτη (29/6) και την Παρασκευή (30/6), για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες σε Κρακοβία-Μαλοπόλσκα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αμφότεροι, συγκροτούν την ομάδα στο Μικτό για την Κύπρο και θα αρχίσουν το Σάββατο (1/7) στις 10:00 (ώρα Κύπρου) την προσπάθεια τους με στόχο την υπέρβαση και την πρόκριση στην 4άδα για τους αγώνες των μεταλλίων.

Οι δύο σκοπευτές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποφύγουν λάθη που τους στοίχησαν στον ατομικό, τα οποία τους άφησαν εκτός τελικού.

Στον προκριματικό του Μικτού στο τραπ θα ριχθούν στη μάχη 21 ομάδες.

Το πρώτο σκέλος του προγράμματος, στο οποίο θα ξεκαθαρίσει η 4άδα που θα συνεχίσει για τη ζώνη των μεταλλίων αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14:00 (ώρα Κύπρου).

Θα ακολουθήσει ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο (3ος – 4ος) στις 15:45 (ώρα Κύπρου) και στις 16:15 θα έχουμε τον αγώνα για το χρυσό μετάλλιο (1ος – 2ος).
---------------------------------------------------
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, για την συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
(Απεσταλμένος ΚΟΕ-ΕΑΚ)

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!-ThemaSports
03/05 @ 21:05

Θρυλική ανατροπή μέσα στη Βαρκελώνη και ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση στο Final 4 του Champions League!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ισπανία την Μπαρτσελονέτα για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου της φάσης των «8» του Champions League και πήρε το εισιτήριο για το Final-4 της διοργάνωσης.

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!-ThemaSports
02/05 @ 14:09

ΣΚΟΚ: Καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της!

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου με ανακοίνωση της ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία κατά της Επιτροπής Δεοντολογίας και του αντιπροέδρου της.

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία-ThemaSports
29/04 @ 18:25

Ταεκβοντό: Με 12 μετάλλια επέστρεψε η Κυπριακή αποστολή από τη Βουλγαρία

Με 12 μετάλλια επέστρεψε η κυπριακή αποστολή του ταεκβοντό από το διεθνές τουρνουά HEREYA OPEN που διεξήχθη στη Βουλγαρία.

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!-ThemaSports
29/04 @ 18:07

Τοξοβολία: Η Κυπριακή αποστολή επιστρέφει από τη Βουλγαρία με 7 μετάλλια!

Η κυπριακή αποστολή της τοξοβολίας επιστρέφει από το Διεθνές Τουρνουά «Danube Arrows» που έγινε στη Βουλγαρία με 1 χρυσό, 4 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό-ThemaSports
29/04 @ 17:59

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής: 7η η Εθνική ομάδα στο Σύνθετο ομαδικό

Η εξαιρετική παρουσία της κυπριακής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι της Ιταλίας ολοκληρώθηκε με την έβδομη θέση της Εθνικής ομάδας στο Σύνθετο ομαδικό, στην ιστορική πρώτη της συμμετοχή σε τελικούς της διοργάνωσης.

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
29/04 @ 17:48

Καλές κυπριακές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ουγγαρία (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Στο τελευταίο σαββατοκύριακο του Απριλίου αρκετοί αθλητές και αθλήτριές μας μπήκαν ή συνέχισαν στον ανοιχτό στίβο, προσδοκώντας ότι τον Μάιο θα ανεβάσουν ρυθμούς και επιδόσεις, κάνοντας σαφώς περισσότερους αγώνες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ