Themasports

Συνέντευξη στο azerisport παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ, αλλά και της Καμπάλα, Στέφαν Βούκσεβιτς, με αφορμή την κλήρωση των Αζέρων με την Ομόνοια για τον Β΄ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τις διαφορές των δύο πρωταθλημάτων, της Κύπρου και του Αζερμπαϊτζάν: «Νομίζω ότι στην Κύπρο προσπαθούν να κάνουν το πρωτάθλημα τους ακόμα καλύτερο. Έχουν επενδυθεί πολλά λεφτά. Νομίζω δουλεύουν καλύτερα στην Κύπρο, επειδή σκέφτονται το μέλλον. Όσον αφορά στη δυναμική των ομάδων, είναι πιο δύσκολο να γίνεις ανταγωνιστικός εδώ. Θα δούμε ποιος θα προκριθεί από το ζευγάρι Ομόνοια-Καμπάλα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του στην Κύπρο: «Ναι, είχα μία καλή σεζόν. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να μείνουμε στην Α΄ κατηγορία, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε τα πάντα για να παραμείνουμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης των δύο ομάδων, Καμπάλα και Ομόνοια: «Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Δεν μπορείς να προβλέψεις το ποιος θα προκριθεί. Φυσικά και θα υποστηρίξω την Καμπάλα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, πιστεύω σ΄ αυτήν. Η Ομόνοια από την άλλη είναι μία μεγάλη ομάδα και έχει εμπειρίες. Ελπίζω να δούμε δύο καλά παιχνίδια και η Καμπάλα να προκριθεί».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ