Επική ΑΤΑΚΑ Σίρερ για Κέιν και το ρεκόρ: «Θα πάω τον Κέιν στην Μπάγερν με το γαμ...ο αυτοκίνητο μου»

Επική ΑΤΑΚΑ Σίρερ για Κέιν και το ρεκόρ: «Θα πάω τον Κέιν στην Μπάγερν με το γαμ...ο αυτοκίνητο μου»

Ο Άλαν Σίρερ θέλει όσο... τίποτα να φύγει από το Νησί ο Χάρι Κέιν για να διατηρήσει το ρεκόρ του και προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στο Μόναχο με το αυτοκίνητο του.

Η Μπάγερν Μονάχου τα έχει βρει σε όλα με τον Χάρι Κέιν και σκοπεύει να πιέσει την Τότεναμ για να ολοκληρώσει το μεγάλο «deal» για την αγορά του αρχηγό των Σπερς και της Αγγλίας. Ένας άνθρωπος που έχει... όφελος από το να φύγει ο 29χρονος «killer» από το Νησί είναι ο Άλαν Σίρερ.

Ο άλλοτε επιθετικός των ΣαουθάμπτονΜπλάκμπερν και Νιούκαστλ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Premier League με 260 γκολ και ο Κέιν τον... καταδιώκει, έχοντας μέχρι στιγμής 213. Στη στήλη του στο «Athletic» ο παλαίμαχος Άγγλος φορ ανέφερε μεταξύ άλλων με... μπόλικη δόση χιούμορ: «Αν ο Χάρι θέλει να πάει στην Μπάγερν, θα τον οδηγήσω με το γαμ#$@%! το αμάξι μου. Θα κάνω τα πάντα για να προστατεύσω το ρεκόρ σκοραρίσματός μου στην Premer League».

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Καθάρισε» το ματς με... τρία τέρματα μέχρι το 24' η Ισπανία απέναντι στη Σαουδική Αραβία του Δώνη! Δείτε τα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

«Καθάρισε» το ματς με... τρία τέρματα μέχρι το 24' η Ισπανία απέναντι στη Σαουδική Αραβία του Δώνη! Δείτε τα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον 10ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στην Ισπανία και τη Σαουδική Αραβία, ο Λαμίν Γιαμάλ βρήκε την μπάλα με το δεξί και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε κενή εστία. Ωραία ασίστ από τον Ογιαρθάμπαλ, με τους «φούριας ρόχας» να πετυχαίνουν ακόμα δύο τέρματα μέχρι το 24ο λεπτό και να «καθαρίζουν» ουσιαστικά την υπόθεση νίκη!

BEST OF THEMASPORTS