ΘΡΥΛΟΣ ετών 72! Γενέθλια ημέρα για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού
Γενέθλια μέρα η σημερινή για τον Απόλλωνα καθώς το σωματείο της Λεμεσού ιδρύθηκε σαν σήμερα, 14 Απριλίου 1954.




Ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού έγινε ο τρίτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Τραμπζονσπόρ μετά τους Μπακασέτα και Σιώπη.
Ο 29χρονος διεθνής για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός συνόρων, με το συμβόλαιο που του πρόσφερε η ομάδα της Τραπεζούντας να είναι άκρως δελεαστικό.
Συγκεκριμένα στον πρώτο χρόνο συνεργασίας ο Κουρμπέλης θα εισπράξει 950.000 ευρώ, ενώ στην επόμενη σεζόν, το ποσό θα ανέλθει στο 1 εκατ. ευρώ.
Εάν γίνει χρήση της οψιόν και για τρίτο χρόνο τότε ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό 1,1 εκατ. ευρώ. Συνολικές αποδοχές δηλαδή που θα ξεπεράσουν τα 3 εκατ. ευρώ!
Sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις