Themasports

Συνέντευξη σε Γερμανικό Μέσο έδωσε ο Γιούρεκ Ρόρμπεργκ, ο οποίος ήταν στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα τη σεζόν 2021-2022. Ήταν βοηθός του τότε προπονητή της ομάδας, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Βασικά, η δράση εκεί είναι εντελώς συναισθηματική. Το ποδόσφαιρο παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή πολλών Κυπρίων. Η ποδοσφαιρική τρέλα φτάνει σε αδιανόητα ύψη. Υπάρχει επίσης ένας διαφορετικός τρόπος ζωής. Πολλά πράγματα απλά λαμβάνονται πιο ελαφρά. Αν έχετε ραντεβού με κάποιον στις 14:00 και έρθει στις 14:30, απλά λέει: Συγγνώμη, φίλε μου, θα σου αγοράσω έναν καφέ αύριο. Ας το θέσω ως εξής: Μερικές φορές παρατήρησα εκεί πόσο Γερμανός είμαι (σ.σ. γέλια). Δομικά, δεν ήταν πάντα εύκολο, όμως δημιουργήσαμε μια καλή βάση, γι΄ αυτό πετύχαμε.

Θα ξεχώριζα δύο πράγματα στους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος. Όταν ανεβήκαμε στην κορυφή του λεωφορείου και πήγαμε μέσα στην πόλη, ήταν απολύτως εξαιρετικό. Ακόμα με πιάνει ανατριχίλα γι΄ αυτό. Ήταν πραγματικά όλος ο κόσμος στους δρόμους, υπήρχαν πυροτεχνήματα και καπνογόνα και ήταν εντελώς ειρηνικά. Μπροστά στο λεωφορείο, μόνο ένας αστυνομικός ήταν με μοτοσικλέτα. Επίσης, υπήρχε μια γιορτή με όλους τους παίκτες και τις οικογένειές τους. Τραγούδησαν Έλληνες τραγουδιστές και ένας από αυτούς ήταν γνωστός εκεί. Όλοι έκαναν μια τρελή παράσταση. Εκεί συνηθίζεται να πετάγονται λουλούδια στη σκηνή ως φόρο τιμής στους μουσικούς. Όταν τελικά φύγαμε, δεν μπορούσες να δεις το πάτωμα αυτού του καταστήματος επειδή ήταν καλυμμένο με ροδοπέταλα. Ήταν πραγματικά ένα απίστευτο πάρτι.

Για μένα η αποχώρηση από την ομάδα ήταν ήταν έκπληξη και απογοήτευση. Ενημερωθήκαμε γι΄ αυτό δύο μέρες πριν τον τελικό του Super cup, κάτι που δεν διευκόλυνε το όλο θέμα. Αλλά η ουσία είναι ότι πρέπει να πω ότι αυτή η εμπειρία είχε και κάτι καλό. Μπήκα σε αυτή την ομάδα και γίναμε πρωταθλητές αμέσως. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ξαφνικά δεν είχαμε κάποια αποστολή εκεί. Νομίζω ότι ίσως είναι καλό που γνώρισα αυτές τις δύο πλευρές τόσο νωρίς. Αυτό συνέβη γρήγορα, υπήρξε μια συνομιλία μεταξύ του Τσόρνιγκερ και του Προέδρου, με κάλεσε ο διευθύνων σύμβουλος και με ενημέρωσαν ότι κι εγώ έχω αποδεσμευτεί. Στη συνέχεια αποχαιρετήσαμε την ομάδα. Αυτό ήταν αστείο, γίνεσαι πρωταθλητής και έχεις δημιουργήσει μια εξαιρετικά καλή σύνδεση με την ομάδα, και μετά από το πουθενά σε διώχνουν. Αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ