Μάντσεστερ Σίτι: Η Γουέστ Χαμ έριξε πόρτα στα 105 εκατ. ευρώ για Ράις

Μάντσεστερ Σίτι: Η Γουέστ Χαμ έριξε πόρτα στα 105 εκατ. ευρώ για Ράις

Η Γουέστ Χαμ απέρριψε την πρόταση που κατέθεσε η Μάντσεστερ Σίτι για τον Ντέκλαν Ράις ύψους συνολικά 105 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Athletic.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε επίσημη προσφορά στη Γουέστ Χαμ για τον Ντέκλαν Ράις, προσφέροντας 93 εκατ. ευρώ, συν 12 εκατ. ευρώ πρόσθετα, ελπίζοντας να σταθεί πιο τυχερή από την Άρσεναλ.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Athletic, η Γουέστ Χαμ απέρριψε και την πρόταση των Πολιτών, όπως έκανε τις προηγούμενες ημέρες και με την προσφορά των "κανονιέρηδων", που έδιναν 87,5 εκατ. ευρώ συν 17,5 εκατ. πρόσθετα.

Φέτος ο 24χρονος αγωνίστηκε σε 50 παιχνίδια με τη φανέλα των "σφυριών", σημειώνοντας πέντε γκολ, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

Sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών - Ορίστηκε η ημερομηνία

Στο στάδιο «Αλφαμέγα» ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών - Ορίστηκε η ημερομηνία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΠ η σύσκεψη για οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2025-2026.