Αργυρό μετάλλιο για την Ολίβια Φωτοπούλου στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες!

Αργυρό μετάλλιο για την Ολίβια Φωτοπούλου στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες!

Το τέταρτο μετάλλιο της Κύπρου στους 3ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες σε Κρακοβία-Μαλοπόλσκα είναι γεγονός!

Η Ολίβια Φωτοπούλου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο 200 μ., φέρνοντας ακόμα μια επιτυχία για τη χώρα μας.

Με το 22.71 (ατομικό ρεκόρ) που έκανε στην κούρσα της Πέμπτης (22/6) είχε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και στις τρεις κατηγορίες εθνικών χωρών και έτσι θα βάλει στο λαιμό της το αργυρό μετάλλιο.

Το απόγευμα της Κυριακής (25/6) είχαμε την κούρσα της Α’ Κατηγορίας, με μόνο μια αθλήτρια να τερματίζει το 200άρι σε καλύτερο χρόνο από την πρωταθλήτρια μας.

Αυτή ήταν η Ολλανδή Λίκε Κλάβερ με 22.46. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Μπιάνκα Ουίλιαμς με 22.75.

Θυμίζουμε ότι λόγω του ότι η Ολίβια Φωτοπούλου αναχώρησε από την Πολωνία με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της, δεν θα γίνει απονομή.

Το μετάλλιο θα παραδοθεί στην αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, η οποία θα το παραδώσει στην αργυρή πρωταθλήτρια Ευρώπης.
---------------------------------------------------
Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ευχαριστεί τον Πλατινένιο Χορηγό ΟΠΑΠ Κύπρου και τους Χρυσούς Χορηγούς, Τράπεζα Κύπρου και Logicom, για την συμβολή τους στην επιτυχία της αποστολής

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
(Απεσταλμένος ΚΟΕ-ΕΑΚ)

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συναγερμός για τα καταφύγια: Σε εξέλιξη μαζικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Αγώνας δρόμου για επιθεώρηση 2.500 χώρων μέσα σε 72 ώρες

Συναγερμός για τα καταφύγια: Σε εξέλιξη μαζικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα – Αγώνας δρόμου για επιθεώρηση 2.500 χώρων μέσα σε 72 ώρες

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος όλων των καταφυγίων, ο οποίος θα ολοκληρωθεί εντός 2-3 ημερών, ανέφεραν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη.