Η σπιταρόνα του Μέσι στο Μαϊάμι: 40.000 ευρώ το μήνα το ενοίκιο... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η σπιταρόνα του Μέσι στο Μαϊάμι: 40.000 ευρώ το μήνα το ενοίκιο... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απολαύστε το... παλάτι στο οποίο θα μείνει ο Λιονέλ Μέσι μετά τη μετακόμισή του στο Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. 

 

Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται η μετακόμιση του ίδιου και της οικογένειάς του, καθώς μέχρι το τέλος Ιουλίου αναμένεται ο Μέσι να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας, ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Και η μετακόμιση της οικογένειας Μέσι θα γίνει σε ένα εντυπωσιακό σπίτι, το οποίο κοστίζει έξι εκατομμύρια ευρώ αν θέλει κάποιος να το αγοράσει ή 40.000 ευρώ το μήνα αν κάποιος πληρώνει ενοίκιο. 

Δείτε εικόνες... 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS