ThemasportsΤην παραμονή του 33χρονου Γερμανού αμυντικού, Πέταρ Φιλίποβιτς ανακοίνωσε η ΑΕΛ!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Σημειώνουμε ότι ο παίκτης είχε μόλις οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα (όλες στα πλέι-άουτ) την περσινή σεζόν, λόγω τραυματισμού.
Αναλυτικά:
«Η ΑΕΛ Λεμεσού, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι συνεχίζεται η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Πέταρ Φιλίπποβιτς και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Το Δ.Σ εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Γερμανό αμυντικό και τους μάνατζερ του, για την πολύ θετική στάση τους στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες με την ομάδα μας».
Κοσμοσυρροή στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, στις εγκαταστάσεις της Λαϊκής Αγοράς, όπου είναι σε εξέλιξη το Fan Day της Ομόνοιας, το οποίο ξεκίνησε στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/06 @ 20:40
Η ΑΕΛ ενημερώνει για το kids day που θα διοργανώσει
27/06 @ 15:23
Την ερχόμενη Τρίτη (01/07) στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποηθεί η παρουσίαση του Μέγα Χορηγού της ΑΕΛ στην αίθουσα τύπου του "Alphamega".
27/06 @ 13:27
Νέες σημαντικές χειρονομίες του A. Budzinski στον αθλητισμό της Κύπρου
27/06 @ 12:23
Διαβάστε την ενημέρωση από την ΑΕΛ για την προετοιμασία της ομάδας.
27/06 @ 11:59
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Σάββα Χριστοδούλου για ακόμη δύο χρόνια.
26/06 @ 14:17
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο ΑΕΛ, καλεί τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Ιουλίου.
BEST OF THEMASPORTS