Γραπτή δήλωση Πλουτή με ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ για το κεφάλαιο

Γραπτή δήλωση Πλουτή με ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ για το κεφάλαιο

Γραπτή δήλωση από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΑΕΛ, Πλουτή Αβραάμ, ο οποίος προχωρά σε διευκρινίσεις που αφορούν τον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Δια της παρούσας τοποθέτησης, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω και να διευκρινίσω όσο αφορά στον προγραμματισμό της ομάδας μας, ότι οι ανακοινώσεις μας μέχρι στιγμής αφορούν στους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έχουν αποδεχθεί αναπροσαρμογές στα υφιστάμενα συμβόλαια τους και τους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας ως Διοικητικό Συμβούλιο για τη θετική στάση τους.

Νέα συμβόλαια με επέκταση έχουν υπογράψει μόνο οι νεαροί μας ποδοσφαιριστές Ανδρέου, Φραντζής και Κολιάς.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας από την περσινή σεζόν, πλην των ποδοσφαιριστών που έχουν λήξει τα συμβόλαια τους (Τεϊσέιρα, Νταβορ, Μιραλάς, Μιλιντσεάνου, Παντελή) διατηρούν συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα μας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα είναι παρών στη προετοιμασία της ομάδας μας.

Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε διαφοροποίηση δεδομένων με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας, θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας με επίσημη ανακοίνωση».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πετάει ο Τσιτσιπάς στην Αμερική! Για πρώτη φορά στους 16 του US Open

Πετάει ο Τσιτσιπάς στην Αμερική! Για πρώτη φορά στους 16 του US Open

Με τη γνωστή…συνταγή των δύο προηγούμενων αγώνων, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφού αρχικά έμεινε πίσω στα σετ, στη συνέχεια πάτησε…γκάζι και πέρασε στην 16άδα του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα του.