Οι χιλιάδες οπαδοί της Ομόνοιας, αγωνιούν για τις εξελίξεις, σε σχέση με την πολύκροτη ιστορία, αν θα δοθεί η διαχείριση της ομάδας στον Παπασταύρου, για περισσότερα χρόνια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έχουν περάσει οκτώ μέρες, από την βραδιά της συνέντευξης του προέδρου της ποδοσφαιρικής εταιρίας των πρασίνων, όμως κανένας… «αρμόδιος» δεν βγαίνει να τους πει, αν πραγματικά οι δυο πλευρές είναι (ξανά) κοντά σε συμφωνία.
Η δική μας θέση, για τα όσα τεκταίνονται στην λαοφιλή ομάδα, είναι αυτή που εκφράσαμε πριν μια εβδομάδα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Προκαλεί εντύπωση πάντως, ότι υπάρχουν άνθρωποι, κυρίως πρώην παράγοντες, που κυκλοφορούν δεξιά – αριστερά (σε γάμους, βαπτίσεις, καφενεία και συλλόγους) και φτάνουν στο σημείο να αμφισβητούν ότι ο Παπασταύρου έβαλε την Ομόνοια σε άλλα καλούπια την τελευταία πενταετία.
Διαλαλούσαν μερικά 24ωρα πριν την επίσημη ανακοίνωση για το «τουμπάρισμα», λέγοντας με στόμφο ότι δεν θα πρέπει να δοθούν τα πάντα στον «Αμερικάνο».
Φυσικά και δεν πρόκειται να βγουν δημόσια, να πουν τα δικά τους. Δεν πρόκειται να μας εκπλήξει καθόλου, αν βγουν να πουν (σε κάποια φάση) ότι την… εποχή της ψαθαρκάς, κυλούσαν πολύ πιο ομαλά τα πράγματα στην Ομόνοια.
Όσοι ενστερνίζονται αυτό τον τρόπο σκέψης, θεωρούν ότι η Ομόνοια θα έπρεπε να είναι «κκοτσιαννιασμένη» (στους αιώνες των αιώνων) πάνω τους.
Π.Χ.
Στο ψάξιμο για προπονητή θα βγει ο ΑΠΟΕΛ, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Σάμιος απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σέζον (2025-2026).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/06 @ 19:36
Ο Χένινγκ Μπεργκ επέστρεψε στην Ομόνοια και σιγά – σιγά θέλει να προσθέσει τα «κενά» που υπάρχουν στο ρόστερ.
08/06 @ 11:24
Μπορεί στα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα της Ομόνοιας στη σεζόν 2023-2024 να μη... γέμιζε το μάτι και να δέχθηκε έως και ισοπεδωτική κριτική, όμως σταδιακά ανέβαζε την απόδοση του, με αποτέλεσμα σε λίγο καιρό να διαψεύσει τους πάντες και να γίνει εν τέλει, βασικός και αναντικατάστατος.
07/06 @ 22:30
Δημοσίευμα αναφέρει ότι ναυάγησε η μεταγραφή Σεμέδο στην Αλ Νταχρά
06/06 @ 21:40
Λοΐζου, Χαραλάμπους και Παναγιώτου έπαιξαν κόντρα στην Βουλγαρία και η Ομόνοια έκανε ανάρτηση για αυτό
06/06 @ 21:10
Ανάρτηση από την Ομόνοια για την νίκη των Ελπίδων και την παρουσία Νεοφύτου
06/06 @ 11:33
Όλα τα γκολ και ασίστ του Μάριους Στεπίνσκι με την "πράσινη" φανέλα ως τώρα ανάρτησε η Ομόνοια.
BEST OF THEMASPORTS