Σχεδόν όλοι τα έχουν στο σπίτι: Τώρα πωλούνται για πάνω από 3.000 ευρώ
Σε μια εποχή όπου η ψηφιακή κυριαρχία έδειχνε να έχει σβήσει οτιδήποτε αναλογικό, οι πωλήσεις των VHS, DVD και Blu-ray, σημειώνουν μια απρόσμενη και ραγδαία άνοδο.




Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» μιλώντας στην εκπομπή «Πρεσάρισμα», ανέφερε πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα πάει υποψιασμένη στο Ισραήλ, έχει ένα κορμό για αυτή την προκριματική φάση και ίσως του κάνει και… καλό η υπολογίσιμη Μπεϊτάρ, μιας και πέρσι πλήρωσε ακριβά τη συμπεριφορά του απέναντι στη Λέφσκι Σοφίας.
Για τις μεταγραφικές εξελίξεις τόνισε πως το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει κλείσει τα κενά του, ένα μήνα μετά το τέλος της φετινής σεζόν και θα πρέπει να… τρέξει, ειδικά για τις θέσεις του επιθετικού και του χαφ που απόλυτα σημαντικές.
Για την περίπτωση του Βίρτζιλ Μισιτζάν σχολίασε πως έχει παρθεί η απόφαση για να κλείσει στον ΠΑΟΚ, ενώ για τον αριστερό μπακ ανέφερε πως ο βασικός στόχος έχει γίνει ο Μπάμπα Ράχμαν. Τέλος, για το ζήτημα του βασικού επιθετικού τόνισε πως έχει παγώσει τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν δείξει την πρόθεση τους ότι θέλουν να δώσουν σημαντικά ποσά στις μεταγραφές με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ με εμπειρία και προσωπικότητα.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις