Λεβαντόφσκι: «Πιθανό να κλείσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα»

Λεβαντόφσκι: «Πιθανό να κλείσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άφησε ανοιχτό να ρίξει τίτλους τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα, φορώντας την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός στράικερ, παραχώρησε συνέντευξη στο «Canal Plus» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον του, τονίζοντας ότι το τέλος πλησιάζει για τον ίδιο, εκφράζοντας την επιθυμία να ρίξει τίτλους τέλους ως παίκτης της Μπαρτσελόνα.

«Η στιγμή της αποχώρησής μου πλησιάζει και είναι πολύ πιθανό να κλείσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Εγώ και η οικογένειά μου αισθανόμαστε πολύ όμορφα που βρισκόμαστε εδώ.

Μόνο μετά από το τέλος του συμβολαίου μου θα αρχίσω να ρωτώ τον εαυτό μου για το αν θέλω να συνεχίσω, θέλω να σεβαστώ τους όρους της συνεργασίας μου με την Μπαρτσελόνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεβαντόφσκι.

 
Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το παιχνίδι που πρέπει να... «κυκλώσει» η ΑΕΛ τον Ιανουάριο

Το παιχνίδι που πρέπει να... «κυκλώσει» η ΑΕΛ τον Ιανουάριο

Μπορεί η ΑΕΛ να βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξάδας, αφού είναι στην 7η θέση και στο -3 από τον 6ο Απόλλωνα με 11 αγωνιστικές να απομένουν για το τέλος του Β' γύρου, όμως ακόμα κι αν η Λεμεσιανή ομάδα τερματίσει τελικά στην εξάδα και παίξει στα πλέι-οφ του Α' γκρουπ, θα έχει ουσιαστικά... ρυθμιστικό ρόλο, αφού δεν θα έχει το ισχυρό κίνητρο διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.