Με αφορμή προσωπικές ίντρικες και αντιπαραθέσεις στα ΜΚΔ

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

  • Οι «αθλητές» του τραπ γύρισαν … πλάτη και στον τιμώμενο Περικλή Τάνο!
  • Νεαροί αθλητές και αθλήτριες δεν αφέθηκαν να χαρούν το πρώτο τους κύπελλο!

«Όλα τα ’χε η Μαριωρή, ο φερετζές της έλειπε...»! Δεν μας έφθαναν τα τόσα που ακούγονται κάθε τρεις και λίγο από την επιτροπή δεοντολογίας για τα της κυπριακής σκοποβολής, ήρθαν και οι προσωπικές ίντρικες και οι αντιπαραθέσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να ρίξουν άλλη μια πισώπλατη … ντουφεκιά στο άθλημα, αυτή τη φορά στο Ολυμπιακό τραπ! Οι διαφορές κάποιων αθλητών του τραπ, με τη διεύθυνση (όχι τη διοίκηση) του σκοπευτηρίου Λεμεσού, που εξελίχτηκαν στο Facebook, έγιναν αφορμή να γραφτεί ίσως η πιο μαύρη σελίδα, στην ιστορία του Ολυμπιακού αυτού αγωνίσματος.

Ενώ κανένας δεν είχε πρόβλημα να συμμετέχει στον αγώνα για το «Κύπελλο Λεμεσού -  Τα Τάνεια», που έγινε στις εγκαταστάσεις του διεθνούς σκοπευτηρίου Λεμεσού το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου και ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του πρώην πρωταθλητή του τραπ και αξιωματούχου της ΣΚΟΛΕΜ και της ΣΚΟΚ, αείμνηστου Περικλή Τάνου, την ώρα της απονομής των ενδεδειγμένων τιμών στον τιμώμενο, οι σημερινοί «διάδοχοι» του στο αγώνισμα, του γύρισαν την πλάτη! Ενώ για ένα διήμερο, αγνόησαν τις όποιες (γελοίες κατά την άποψη πολλών) διαφορές τους, κι αφού «κατάθεσαν» το δικαίωμα συμμετοχής τους στον … κορβανά της ΣΚΟΛΕΜ χωρίς πρόβλημα, την ώρα της απονομής των επάθλων στους νικητές, αρνήθηκαν οι πλείστοι να παραστούν για να παραλάβουν τα κύπελλα τους και να χειροκροτήσουν τον νικητή που θα παραλάμβανε την τιμητική πλακέτα της οικογένειας Περικλή Τάνου, αγνοώντας και τις εκκλήσεις τόσο του προέδρου της ΣΚΟΛΕΜ όσο και του υιού Τάνου, ο οποίος ήταν παρών στο σκοπευτήριο από το πρωί παρακολουθώντας τον αγώνα και αναμένοντας να απονείμει την πλακέτα…

Πέραν τούτου, με την όλη στάση τους οι «διοργανωτές» του σαμποτάζ, στέρησαν από νεαρούς αθλητές και αθλήτριες την ευκαιρία να παραλάβουν και να χαρούν το πρώτο τους έπαθλο σε πρωταθληματικό αγώνα. Και μετά θέλουμε να μιλάμε για «ολυμπιακά ιδεώδη»… Βεβαίως, με την απουσία της, ως συνήθως, έλαμψε και η ηγεσία της ΣΚΟΚ, η οποία θα μπορούσε να αποτρέψει την απαράδεκτη αυτή ενέργεια.

Εν πάση περιπτώσει, στην απονομή παρευρέθηκαν ο νικητής του αγώνα Νικόλας Κυριάκου, καθώς και μερικοί άλλοι, σεβόμενοι την μνήμη του τιμώμενου και αρνούμενοι να ακολουθήσουν τους συναθλητές τους στην κατρακύλα, όμως για ευνόητους λόγους δεν θέλησαν να γνωστοποιηθούν τα ονόματά τους.

Για την ιστορία να αναφέρουμε και τα ονόματα των νικητών. Πέρα από τον μεγάλο νικητή Νικόλα Κυριάκου της ΣΚΟΛΕΜ που ολοκλήρωσε τον αγώνα με 117/125 και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με 42/50 στον τελικό, έναντι 38/50 του Ανδρέα Μακρή της ΣΚΟΕΠΑ, ο Νιχάτ Ακτερζί της ΣΚΟΑΜ εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο με 32/40. Στις γυναίκες πρώτευσε η Ματίνα Κουτσκάροβα της ΣΚΟΛΑΡ με 32/50 στον τελικό, όσους πέτυχε και η νικήτρια των νεανίδων Χαρά Μελή της ΣΚΟΛΕΥ, την οποία κέρδισε στον αγώνα «ξαφνικού θανάτου» με 1/1 έναντι 0/1 της Χαράς. Τρίτη τερμάτισε η Δέσποινα Τσαγγαρίδου της ΣΚΟΛΕΥ με 23/40. Τέλος στους έφηβου, ο νεαρός Ξένιος Χατζηδάκης με 33/50 στον τελικό ήταν ο «χρυσός» νικητής, με μια επιτυχία περισσότερη από τον Αλέξανδρο Βασιλείου της ΣΚΟΛΑΡ (32/50), ενώ το χάλκινο μετάλλιο εξασφάλισε ο Τουρκοκύπριος αθλητής της ΣΚΟΑΜ Ταν Παραλίκ με 24/40 στον τελικό. Στους παίδες, νικητής ήταν Ανδρέας Γερμανός της ΣΚΟΛΑΡ με 89/125 και στο παρατράπ ο συναθλητής του Γιώργος Παπηλία με 88/125.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων-ThemaSports
10/03 @ 16:40

5η η Βαλεντίνα Σάββα στη Σφυροβολία Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων

Την 5η θέση στη Σφυροβολία κάτω των 23 ετών, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία της Πορτογαλίας, κατέλαβε το πρωί της Κυριακής (10/3/24) η Βαλεντινα Σάββα, έχοντας ως καλύτερη βολή της την έκτη στα 64,55μ.

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε  υποστηρικτές και  συνοδοιπόρους-ThemaSports
05/02 @ 09:32

Η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου τίμησε υποστηρικτές και συνοδοιπόρους

Απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους τρεις τελευταίους δημάρχους της Λευκωσίας, στον Μέγα Χορηγό Μάριο Καποδίστρια και σε τέσσερις βετεράνους κυνηγούς-μέλη του συλλόγου.

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας-ThemaSports
09/07 @ 16:21

Βραβεύτηκαν οι νικητές του τέταρτου αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λυθροδόντα, οι διοργανωτές του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, απένειμαν τα έπαθλα στους νικητές του τέταρτου φετινού αγώνα, που έγινε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο «Λάκης Ψημολοφίτης».

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
28/06 @ 14:54

Νικητές ο Γιώργος Κωνσταντινίδης και η «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με το απόλυτο 50/50(!), ο σκοπευτής του Κυνηγετικού Συλλόγου «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου κέρδισε τον τέταρτο αγώνα του φετινού 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας και συνέβαλε ουσιαστικά και στη νίκη της ομάδας του Συλλόγου του, που επικράτησε στην ομαδική κατάταξη με 138/150, έναντι 137/150 της ομάδας του «Αετού» Πλατανιστάσας και 132/150 της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα. Το απόλυτο 50/50 πέτυχε και ο νικητής των βετεράνων σκοπευτών Χρίστος Παρασκευαΐδης.

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»-ThemaSports
14/06 @ 11:56

Ο Γιώργος Καζάκος κέρδισε το «Κύπελλο Λεμεσού τα Τάνεια»

Στον αγώνα σκητ που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη Περικλή Τάνου

Ο «Αετός» Πλατανιστάσας έκλεισε … τρίλιζα!-ThemaSports
02/06 @ 10:31

Ο «Αετός» Πλατανιστάσας έκλεισε … τρίλιζα!

Στον τρίτο αγώνα του 10ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας 2023

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ