Νέο δημοσίευμα στη Ρωσία για το μέλλον του Αλεξάντερ Κακόριν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Sport24.ru (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), η τουρκική Φατίχ Καραγκιουμρούκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρώσου επιθετικού, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Άρη ως δανεικός από την Φιορεντίνα.

Σϋμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι Τούρκοι επικοινώνησαν με την Φιορεντίνα για την απόκτηση του και περιμένουν την απόφαση της ιταλικής ομάδας και του παίκτη.

Ως γνωστόν, ο Άρης έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον του να τον κρατήσει στο ρόστερ του όμως όπως φαίνεται το σήριαλ Κακόριν έχει ακόμη αρκετά επεισόδια.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαπραγματεύσιμοι, αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά»-ThemaSports
27/06 @ 14:24

Παπαδόπουλος: «Όλοι οι παίκτες μας είναι διαπραγματεύσιμοι, αν υπάρξουν τα ανταλλάγματα που η διοίκηση κρίνει ικανοποιητικά»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την προετοιμασία της ομάδας στη Λετονία και για τα μεταγραφικά θέματα.

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!-ThemaSports
27/06 @ 12:01

Το παλεύουν για φιλικό στο «Αλφαμέγα» με τον Κυπελλούχο Ευρώπης Ολυμπιακό!

Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μετά από σχετική ερώτηση, η ομάδα του κάνει προσπάθειες για να κλείσει φιλικό στο στάδιο «Αλφαμέγα» με τον κάτοχο του Κόνφερενς Λιγκ, Ολυμπιακό Πειραιώς!

Παπαδόπουλος για Νάστασιτς, Κόβατσετς, Σπόλιαριτς και... Ολυμπιακό Πειραιώς-ThemaSports
27/06 @ 11:49

Παπαδόπουλος για Νάστασιτς, Κόβατσετς, Σπόλιαριτς και... Ολυμπιακό Πειραιώς

Δηλώσεις στον ΣΠOΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για όσα απασχολούν το ρεπορτάζ της ομάδας του.

Πάνω στον Σέρβο Νάστασιτς θέλουν να «χτίσουν» τη νέα άμυνα...-ThemaSports
27/06 @ 08:03

Πάνω στον Σέρβο Νάστασιτς θέλουν να «χτίσουν» τη νέα άμυνα...

Από τότε που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2023-2024, είχε γίνει γνωστό ότι στον Άρη ψάχνουν στόπερ από το πάνω ράφι...

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία-ThemaSports
25/06 @ 18:35

Άρης: Πρώτη προπόνηση στη Λετονία

Ανάρτηση από τον Άρη με στιγμές απο την πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Λετονία, εκεί όπου βρίσκεται από χθες Δευτέρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Δρ Παπαδόπουλος (Άρης): «Φέτος είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σύγκριση με πέρσι» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
25/06 @ 10:21

Δρ Παπαδόπουλος (Άρης): «Φέτος είμαστε σε πολύ πλεονεκτική θέση σε σύγκριση με πέρσι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του γραφείου Τύπου του Άρη έκανε ο προπονητής φυσικής κατάστασης της Λεμεσιανής ομάδας, Δρ. Χρήστος Παπαδόπουλος, με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ