Οι μεταγραφές της Ασπίς Πύλας (2023/24)

Οι μεταγραφές της Ασπίς Πύλας (2023/24)

Πως κινήθηκε η Ασπίς Πύλας στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού (2023).

Στις 16 Ιουλίου ανακοινώθηκε η επιστροφή του Χαράλαμπου Φώτη ο οποίος ήταν στην ομάδα την περίοδο 2018/22 και βασικό στέλεχος στην ιστορική άνοδο στην Γ' Κατηγορία το 2022. 

Στις 28 Ιουνίου η Ασπίς απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές οι οποίος ήταν στο ΘΟΪ, τους μεσοεπιθετικούς Κώστα Κουλουμπρή και Martinas Marian.

Στις 22 Ιουνίου ανακοινώθηκαν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, με την απόκτηση των Χάρη Κόκκινου, Νεόφυτο Νεοφύτου και Δημήτρη Τουμάζου

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ οι: Μαρίνος Παναγιώτου (τερματοφύλακας), Παναγιώτης Δημητρίου,  Ζάνος Μυτίδης (τερματοφύλακας), Σταύρος Νικολάου, Ανδρέα Χειμώνας, Βασίλης ΙουλιανόςΕυάγγελος Βασιλείου,Παντελής ΑδάμουΜάριος Κώστα,

Στις 19 Μαΐου η Ασπίς ενημέρωσε ότι ανανεώθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Δράκου και το επιτελείο του.  Βοηθός προπονητή ο Μαρίνος Πέζουνος, γυμναστής ο Κώστας Αντωνίου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Παύλος Πιτσιλλίδης. Γενικός Αρχηγός συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Πανίκος Μουτσουρής.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS