Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ: Ισοπαλία η Αλκή, πήρε το ντέρμπι η Θύελλα - Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής
Στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ ο ΑΟ Θύελλα Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας νίκησε με 1-0 τη Ξυλοφάγου FC.




Η έλευση Γιάνσον στη θέση του αθλητικούδιευθυντή δείχνει τις προθέσεις για την δημιουργία μιας ομάδας έτοιμης για μεγάλες προκλήσεις.
Mπέργκστρομ για Ομόνοια: «Είναι μια ομάδα που κατακτά τίτλους»
Ο Σταύρος Παπασταύρου πριν προκύψουν οι αρνητικές εξελίξεις με την διαφωνία με το σωματείο είχε δώσει έγκαιρα εντολή για να ετοιμαστούν και λίστες με ποδοσφαιριστές που θα μελετήσει ο κύριος Γιάνσον ο οποίος ήδη είχε στο μυαλό του περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.
Οι προτάσεις που έρχονται σε συνδυασμό με ποδοσφαιριστές που εντοπίστηκαν είναι πολλές κι έχουν... γεμίσει τα μπλοκάκια και το ζητούμενο είναι οι καταλληλότερες επιλογές.
Ο νέος διευθυντής μαζί με τον Σωφρόνη Αυγουστή και την ομάδα προγραμματισμού, σαν... ένα, κινούνται με στόχο την ενίσχυση. Μερικά ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας και είναι ενδεικτικά.
Οι πράσινοι εμφάνισαν τρανταχτές αδυναμίες στην περσινή σεζόν και το ζητούμενο είναι να εντοπιστούν λύσεις που θα κάνουν τη διαφορά σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον στο κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ για την είσοδο στους ομίλους θα χρειαστούν μεγάλες υπερβάσεις. Άρα και ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να οδηγήσουν την Ομόνοια σε υπερβάσεις.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις