Νικήτρια του τουρνουά η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως

Νικήτρια του τουρνουά η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως

Η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση νίκησε στον τελικό αγώνα της διοργάνωσης την ΑΕΛ με 2-0 σετ (15-4 και 15-7) σε 27 λεπτά και κατέκτησε έτσι το δεύτερο τουρνουά της σεζόν, ΟΠΑΠ Ντίνος Μιχαηλίδης Κ13 κοριτσιών.

Το πρώτο είχε κερδίσει ο Απόλλωνας τον περασμένο Ιανουάριο όταν είχε κερδίσει στον τελικό τον Πανιδαλιακό με 2-0 σετ.

Μετά το τέλος του τελικού έγιναν οι απονομές των μεταλλίων σε όλες τις αθλήτριες από τον βοηθό ταμία της ΚΟΠΕ Γιάννο Γεωργίου καθώς και από τον πρόεδρο του συλλόγου Ολυμπιάδα Νεαπόλεως Αντρο Μιχαηλίδη. Στην νικήτρια ομάδα δόθηκε τρόπαιο.

Πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχθηκε η Μεττή της Ολυμπιάδας.

Από ιστοσελίδα Κ.Ο.ΠΕ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τραγική ιστορία: Η τελευταία επιθυμία οπαδού δεν εκπληρώθηκε εξαιτίας των... χούλιγκαν

Τραγική ιστορία: Η τελευταία επιθυμία οπαδού δεν εκπληρώθηκε εξαιτίας των... χούλιγκαν

Ο Άγιαξ επικράτησε τελικά 2-0 της Χρόνινχεν μπροστά σε άδειες κερκίδες, καθώς ο μοναδικός οπαδός που είχε δικαίωμα να παρευρεθεί, δεν μπόρεσε να πάει.