Themasports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τα δώρα που δέχθηκε σήμερα από τους δύο γιους του, με αφορμή την παγκόσμια γιορτή του πατέρα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται μαζί με την οικογένεια και τα αδέλφια του στην Ελλάδα και την Αθήνα για διακοπές, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μάλιστα να προπονείται πυρετωδώς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με αφορμή την Παγκόσμια γιορτή του πατέρα (18/06), ο Γιάννης αποκάλυψε γεμάτος περηφάνια στα social media τα... ιδιαίτερα και πρωτότυπα δώρα που έλαβε από τους δύο γιους του, τον 3χρονο Λίαμ και τον ενός έτους, Μάβερικ-Σάι Αντετοκούνμπο!

«Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα πάρω τα δώρα μου σήμερα. Δύο high-fives, μια γροθιά, ένα ζευγάρι κάλτσες, μερικές ζωγραφιές και ένα βασικό λευκό μπλουζάκι!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμά» του ο «Greek Freak»!

Πηγή: sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
15/05 @ 18:54

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ο κόσμος... έλειπε, μαζί και η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο καθώς άπαντες είχαν το μυαλό τους στο Final Four. Ο Ολυμπιακός ξύπνησε στην επανάληψη, καθάρισε εύκολα την ΑΕΚ με 92-75 και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 16:07

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 11 συμμετοχές σε Final 4 ο Κώστας Σλούκας εξηγεί γιατί αυτό με τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης μαζί με τη Ρεάλ» είναι το πιο ξεχωριστό της καριέρας του!

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...-ThemaSports
15/05 @ 14:58

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όταν οι Γιαννακόπουλοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για να δελεάσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι, σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν την ελπίδα πως ένα ακόμα τρόπαιο θα κοσμούσε τη βιτρίνα.

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις-ThemaSports
12/05 @ 22:35

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις

Στον Ολυμπιακό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ωστόσο ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (13/05) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 20:37

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Στέφανο Σπάρταλη να κάνει μυθικό ματς (28π., 15ρ.), ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 με σκορ 75-45, κατακτώντας έτσι το 4ο πρωτάθλημα Εφήβων στην ιστορία του!

Χαλαρή κατοστάρα για Ολυμπιακό στη Ρόδο με αγωνία για τον Πετρούσεφ!-ThemaSports
12/05 @ 19:55

Χαλαρή κατοστάρα για Ολυμπιακό στη Ρόδο με αγωνία για τον Πετρούσεφ!

Ο Ολυμπιακός ήρθε με... φόρα από την Βαρκελώνη, διέλυσε τον Κολοσσό Ρόδου με +34 (100-66) και έκλεισε θετικά την Β' φάση. Έξι διψήφιοι παίκτες για τους "ερυθρόλευκους" που ανησυχούν για τον τραυματισμό του Φίλιπ Πετρούσεφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ