Τα πήγε περίφημα ο Μηνάς… κόντρα στον «Κβαραντόνα»!

Τα πήγε περίφημα ο Μηνάς… κόντρα στον «Κβαραντόνα»!

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μηνάς Αντωνίου στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Γεωργία.

Ο Δεξιός μπακ της Κυρίας ήταν πολύ κάλος στα αμυντικά του καθήκοντα ενώ έδινε και αρκετές βοήθειες επιθετικά αφού συνεχώς ανεβοκατέβαινε από την δεξιά πλευρά. Μάλιστα ο Μηνάς ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και ισοφαρίσαμε σε 1-1 στο 40ο λεπτό. 

Πραγματοποιούσε συνεχώς τρεξίματα πίσω από την πλάτη του αριστερού μπακ της Γεωργίας, ωστόσο δεν τον έβλεπαν οι υπόλοιποι διεθνείς μας, μια φόρα που του έδωσαν την κάθετη πάσα ήρθε το πέναλτι.  

Κατάφερε να πραγματοποιήσει καλές άμυνες και να ανακόψει επιθέσεις των Γεωργιανών, ενώ είχε τον άχαρο ρόλο να αντιμετωπίσει αρκετές φορές το αστέρι της Εθνικής Γεωργίας και ένα από τους πιο υποσχόμενους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, τον Κβαρατσκέλια, αλλά μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στην άμυνα της Εθνικής κατάφεραν να τον περιορίσουν.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικός τραυματισμός: Πρώην παίκτης της Πάφου έπεσε αναίσθητος μετά από κλωτσιά στο κεφάλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άλλοτε παίκτης της Πάφου, του ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, Ζάιρο Ντα Σίλβα, έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα της Τζόχορ Νταρούλ μετά από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσωπο.