Βιάζεται για Ράις η Άρσεναλ - Θέλει να προλάβει την Σίτι

Βιάζεται για Ράις η Άρσεναλ - Θέλει να προλάβει την Σίτι

Οι «Κανονιέρηδες» καταθέτουν νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του 24χρονου χαφ.

Η Άρσεναλ είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ντέκλαν Ράις με κάθε κόστος, με τους Λονδρέζους να βιάζονται για την ολοκλήρωση του deal αφού θέλουν να προλάβουν την Μάντσεστερ Σίτι.

Η αρχική προσφορά των «Κανονιέρηδων», ύψους 80 εκ. λιρών, απορρίφθηκε από την Γουέστ Χαμ, με τους ιθύνοντες της Άρσεναλ να είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση.

Στην Άρσεναλ κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την Μάντσεστερ Σίτι, αφού η κάτοχος του Champions League έκανε κρούση στην Γουέστ Χαμ, ρωτώντας να μάθει για την τιμή πώλησης του Ράις.

Στην Σίτι ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα κινηθούν για τον Ράις, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από την απόφαση που θα πάρει ο Ιλκάι Γκουντογκάν αναφορικά με την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ έχει ως No1 στόχο τον Ράις και έχει θορυβηθεί από το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, έτσι τα επόμενα 24ωρα θα καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στην Γουέστ Χαμ για να ολοκληρώσει το deal.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΠΙΚΟ blooper του διαιτητή Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τον... πρόδωσαν τα περιορισμένα αγγλικά του!

ΕΠΙΚΟ blooper του διαιτητή Σαμπάιο στην πρεμιέρα του Μουντιάλ - Τον... πρόδωσαν τα περιορισμένα αγγλικά του!

Επικό blooper στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2026, καθώς ο Βραζιλιάνος διαιτητής Σαμπάιο «κόλλησε» στα αγγλικά του on field review, χαρίζοντας viral στιγμή στο Μεξικό-Νότια Αφρική.

BEST OF THEMASPORTS