Πογκμπά: «Νιώθω ότι μέσα στους τελευταίους 7 μήνες, μεγάλωσα 10 χρόνια»

Πογκμπά: «Νιώθω ότι μέσα στους τελευταίους 7 μήνες, μεγάλωσα 10 χρόνια»

Για τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε τους τελευταίους μήνες και το πώς τον επηρέασαν ψυχολογικά, μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Πολ Πογκμπά.

Κατάθεση ψυχής από τον Πολ Πογκμπά, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικό Μέσο.

Ο 30χρονος μέσος της Γιουβέντους ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από τους τραυματισμούς στη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας ελάχιστες εμφανίσεις, σε μια κατάσταση που τον επηρέασε πολύ και ψυχολογικά.

Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, προτιμά να βλέπει τα θετικά στις δυσκολίες, τονίζοντας ότι μέσα από όσα πέρασε τους τελευταίους μήνες ωρίμασε και κατάλαβε πολλά πράγματα για τη ζωή!

«Οι τελευταίοι μήνες με έκαναν να ωριμάσω, με έκαναν να καταλάβω πολλά για τη ζωή. Νιώθω ότι μέσα στους τελευταίου 7 μήνες, μεγάλωσα 10 χρόνια. Άλλα όπως έχω πει, μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό για εμένα, διότι θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Το βλέπω σαν μια δοκιμασία. Δοκιμασίες που με βοηθάν να ωριμάσω και να μάθω. Έμαθα τι είναι σημαντικό και τι όχι. Οι δυσκολίες αυτές με διαμορφώνουν σαν άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Aκόμα ένα ωραίο βιντεάκι από την ΑΕΚ - «Να είμαστε δίπλα της…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Aκόμα ένα ωραίο βιντεάκι από την ΑΕΚ - «Να είμαστε δίπλα της…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάρτηση βίντεο από την ΑΕΚ προς τον κόσμο της ενόψει του εκτός έδρας αγώνα στο «Στέλιος Κυριακίδης» με αντίπαλο την Πάφος FC.