Ώρα Εθνικής κόντρα στη Γεωργία του Κραβατσκέλια!

Ώρα Εθνικής κόντρα στη Γεωργία του Κραβατσκέλια!

Ημέρα αγώνα για την Εθνική Κύπρου καθώς στις 21:45 (ΡΙΚ)αντιμετωπίζει στην ΑΕΚ Αρένα την Εθνική Γεωργίας του Κβαρατσκέλια για την 3η αγωνιστική των προκριματικών ομίλων του EURO 2024.

Ο αγώνας με τη Γεωργία είναι ο δεύτερος για την ομάδα μας στη διοργάνωση και ο στόχος είναι η νίκη η οποία θα φέρει στην Κύπρο τους πρώτους της βαθμούς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι διεθνείς μας καλούνται να αντεπεξέλθουν απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο και να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Οι ποδοσφαιριστές που είναι στην κλήση της Εθνικής:

Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Ζοέλ Μολ, Κωνσταντίνος Σεργίου, Μηνάς Αντωνίου, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Ιωάννου, Αντρέας Καρώ, Άντερσον Κορέια, Παύλος Κορρέα, Μάριος Αντωνιάδης, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Στέλιος Ανδρέου, Ιωάννης Κούσουλος, Γιάννης Σατσιάς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνής, Ιωάννης Πίττας, Δημήτρης Χριστοφή και Μάριος Ηλία.

*Δεν υπολογίζεται ο Νικόλας Ιωάννου λόγω της κόκκινης κάρτας στον αγώνα με την Σκωτία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πόση πίστωση χρόνου θα έχει ο Μάουρο…

Πόση πίστωση χρόνου θα έχει ο Μάουρο…

Τις προάλλες ο Μάουρο Καμορανέζι (πριν τον επαναληπτικό με τους Ισραηλινούς) έλεγε στη συνέντευξη τύπου, ότι η «μόνη αληθινή πίεση που νιώθει είναι από την γυναίκα του και την οικογένεια του».