Η Τότεναμ κάνει πίσω για Κουλουσέφσκι με τη Νιουκάστλ να... καραδοκεί!

Η Τότεναμ κάνει πίσω για Κουλουσέφσκι με τη Νιουκάστλ να... καραδοκεί!

Στο στόχαστρο της Νιουκάστλ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής φέρεται πως βρίσκεται ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι!

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι «καρακάξες» έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 23χρονου Σουηδού, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Νησί και την Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ, όντας δανεικός από τη Γιουβέντους.

Και ενώ οι «spurs» διατηρούν οψιόν αγοράς ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται τελικώς ότι θα... κάνουν πίσω, με τη Νιουκάστλ να θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και να κάνει δικό της τον νεαρό άσο.

Τη φετινή σεζόν, ο Κουλουσέφσκι κατέγραψε 37 συμμετοχές με δύο γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Τότεναμ, με τη Γιούβε από την πλευρά της να είναι θετική στο να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι, εφόσον φυσικά ικανοποιηθεί οικονομικώς.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέφραγο αμπέλι τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κύπρο: Από τα 25 στα 60 χλμ/ώρα με ένα «πείραγμα» - Πώς ξεφεύγουν από τον νόμο - Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

Ξέφραγο αμπέλι τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Κύπρο: Από τα 25 στα 60 χλμ/ώρα με ένα «πείραγμα» - Πώς ξεφεύγουν από τον νόμο - Κίνδυνος για οδηγούς και πεζούς

Επικίνδυνη και ανεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η κατάσταση με τα ηλεκτρικά ποδήλατα αφού φαίνεται ότι ενώ εισάγονται στη Κύπρο με συγκεκριμένες προδιαγραφές και αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι 25 χιλιόμετρα, οι ιδιοκτήτες προβαίνουν σε παρεμβάσεις με αποτέλεσμα να αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι και 45 – 60 χιλιόμετρα την ώρα και να τίθενται σε κίνδυνο τόσο οι οδηγοί όσο και οι υπόλοιποι χρήστες του οδικού δικτύου.