Ακόμη ένας τελικός για την «χρυσή γενιά» της Κροατίας που λύγισε με 4-2 στην παράταση την Ολλανδία και θα διεκδικήσει το τρόπαιο του Nations League κόντρα σε Ιταλία ή Ισπανία
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα πήρε φανέλα βασικού από τον Ζλάτκο Ντάλιτς και αγωνίστηκε και στα 120 λεπτά της αναμέτρησης!
Η γηπεδούχος Ολλανδία μπήκε με τον... αέρα του φαβορί στην αναμέτρηση και στο 34ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Μάλεν, με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε πλήρως, αφού οι Κροάτες εμφάνισαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο, με τον Κράμαριτς να φέρνει την αναμέτρηση στα ίσα (1-1), από το σημείο του πέναλτι.
Η Κροατία, μάλιστα πήρε το προβάδισμα στο 72' με τον Πάσαλιτς, αναγκάζοντας την Ολλανδία να πάρει μεγάλα ρίσκα στη συνέχεια, τα οποία όμως απέδωσαν αφού στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νόα Λάνγκ ισοφάρισε σε 2-2 και έστειλε το ματς στην παράταση.
Στο έξτρα ημίωρο, οι Κροάτες είχαν περισσότερες ανάσες και μεγαλύτερη ένταση, με τον Μπρούνο Πέτκοβιτς στο 98' να δίνει ξανά το προβάδισμα στην «Χρβάτσκα» κάνοντας το 2-3.
Στο 116' οι Κροάτες κέρδισαν πέναλτι, με τον Λούκα Μόντριτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-2, που έστειλε την Κροατία στον τελικό του Nations League.
Πλέον οι Κροάτες περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ιταλία και Ισπανία, για να μάθει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει στον τελικό.
Sdna.gr
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (19:45) στο στάδιο «Αλφαμέγα» με την ισπανική Βιγιαρεάλ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 12:39
Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και για το φιλικό με την Εσθονία.
04/11 @ 11:22
Στις 10 Δεκεμβρίου θα μάθει τους αντιπάλους της στη Β' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 της UEFA η Εθνική μας ομάδα.
04/11 @ 10:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων (Κ17) Μιχάλης Μάρκου.
03/11 @ 18:04
Ο 22 ετών μέσος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, την οποία επέλεξε να εκπροσωπήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ποιος είναι ο άσος που αγωνίζεται στο MLS.
03/11 @ 14:28
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών επιστρέφει στη Λεμεσό!
03/11 @ 13:43
Πανευτυχής μετά την πρόκριση της Εθνική μας στη Β’ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Μάρκου δήλωσε:
BEST OF THEMASPORTS