Πόλυς Χαραλάμπους

Ο Μίλοραντ Μάζιτς, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ομοσπονδίας, για ανανέωση της παραμονής του στο νησί. Το ρεπορτάζ λέει μάλιστα, ότι ο Σέρβος αρχιδιαιτητής, αποφάσισε να την κάμει, παρότι του είχαν προτείνει και αύξηση απολαβών…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν μας βαρέθηκε ή έχει πρόταση από αλλού ή κρύβεται κάτι άλλο, πίσω από την απόφαση του. Θα το μάθουμε στην πορεία. Λογικά θα βγει να μιλήσει, σε κάποια στιγμή, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε, τα τελευταία δυόμισι χρόνια (είχε προσληφθεί 21/12/2020) το… κεφαλαιώδες ζήτημα της διαιτησίας στον τόπο μας.

Ανήκουμε στην… κατηγορία, εκείνων που θεωρούν επιτυχημένο το έργο του Σέρβου. Ο βασικότερος λόγος, είναι ότι στάθηκε στο… πούντο του (που λέμε στην κυπριακή ντοπιολαλιά), δεν υπέκυπτε στις πιέσεις που δημιουργούνταν από φωνές και αντιδράσεις (κατά καιρούς) παραγόντων μεγάλων «μαγαζιών» του ποδοσφαίρου μας.

Είναι «μύθος» επίσης, αυτό που υποστηρίζουν μερικοί, ότι δεν «έβγαλε» στον αφρό, νέους διαιτητές. Το παιδί που πήρε άξια πριν μερικές μέρες, το βραβείο του διαιτητή της χρονιάς στην γιορτή της ΚΟΠ, ο Ιωάννης Χριστοδούλου, δεν είναι επί Μάζιτς που ανέβηκε κατηγορία; Είναι κάτω από 30 χρόνων, το εν λόγω παλικάρι.

Δυο άλλα παιδιά που πήραν προαγωγή επί Μάζιτς, οι Μενέλαος Αντωνίου και Κυριάκος Αθανασίου, αν δεν «πιάσουν» το σύνδρομο άλλων παλαιότερων συναδέλφων τους και δεν «καβαλήσουν το καλάμι», τότε έχουν μέλλον.

Χάρις στις διασυνδέσεις του Μάζιτς, ήρθαν μεγάλα ονόματα διαιτητών από την αλλοδαπή και «έπαιξαν» σημαντικά και κρίσιμα ματς των διοργανώσεων. Με αποκορύφωμα την… κάθοδο του Πολωνού Μαρτσίνιακ στον τελικό του κυπέλλου κόκα-κόλα, μόλις δέκα μέρες πριν σφυρίξει τον τελικό του Τσιάμπιονς Ληγκ.

Πλέον η ηγεσία του «Παλατιού» μπαίνει στην… βάσανο και στην δύσκολη διαδικασία, να βρει άλλον πρώην διαιτητή από το εξωτερικό (που θα είναι και δυνατή προσωπικότητα), για να αντικαταστήσει τον Μάζιτς. Καλούνται να μισθώσουν κάποιον, που θα είναι έτοιμος να βρίσκεται συνεχώς στο νησί.

Θυμάστε κάτι άλλους «περίεργους» που πληρωνόντουσαν αδρά από την Ομοσπονδία, αλλά το μισό χρόνο βρισκόντουσαν για διακοπές στις πατρίδες τους.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ