Πόλυς ΧαραλάμπουςΤην περασμένη εβδομάδα, όταν έβγαιναν οι ανακοινώσεις για μη ανανεώσεις συμβολαίων με μερικούς παίχτες (π.χ. Ρομπέρζ), μερίδα οπαδών του Απόλλωνα, εμφανίζονταν «ξενερωμένοι» και μουρμούρηδες στα Social Media.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τα τελευταία 24ωρα που άρχισαν οι ανακοινώσεις «εμβολιασμού», αναμένοντας ότι έπονται κι άλλες προσθήκες προσεχώς, το κλίμα στις τάξεις του κυανόλευκου κόσμου, φαίνεται να αλλάζει…
Ο Νίκος Κίρζης, βρίσκεται για 11 χρόνια στο τιμόνι του «καραβιού» της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Είναι έμπειρος πλέον, ξέρει ότι για να «πάρει φωτιά» το σύστημα πώλησης καρτών διαρκείας, θα πρέπει να γίνουν μετεγγραφές που θα νιώσει ο κόσμος, ότι θα καταστήσουν την ομάδα ξανά δυνατή και πρωταγωνίστρια.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μετά τις ανακοινώσεις απόκτησης των Κρέμτσικ, Αμπντουραχίμι, ο επόμενος θα είναι ο Ισραηλινό-Πορτογάλος χαφ Πέρετζ.
Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση του deal με τον Σέρβο εξτρέμ, Τζόρτζε Ιβάνοβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
07/07 @ 07:58
«Ουδεμία εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας μας! Καλό Σαββατοκύριακο…», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στα Σόσιαλ Μήντια του Απόλλωνα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.
06/07 @ 08:32
Ότι στον Απόλλωνα είχαν ενεργοποιηθεί ξανά για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεισάο, είχαν έλθει πληροφορίες στην διάθεση μας από την περασμένη Παρασκευή.
05/07 @ 23:25
Μήνυμα από τον Απόλλωνα στα social media..
05/07 @ 22:58
Ο Απόλλωνας ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο και είναι κοντά στο να τον εντάξει στο ρόστερ του.
05/07 @ 19:50
Έντονη κινητοποίηση στα μεταγραφικά του Απόλλωνα.
04/07 @ 13:27
Δημοσίευμα από την ισραηλινή ιστοσελίδα sports.walla.co.il αναφέρει ότι ο Απόλλωνας κατέθεσε πρόταση συνεργασίας στον 23χρονο δεξιό μπακ, Ζόχαρ Ζάσνο.
BEST OF THEMASPORTS